fbpx

Alles wat je moet weten over Olaplex

16-02-2024

Wat is Olaplex?

Olaplex is een haarverzorgingsproduct dat ervoor zorgt dat beschadigd haar van binnenuit hersteld wordt. Je haar wordt weer mooi, gezond en glanzend door het gebruik van Olaplex. Het is niet voor niets dat Olaplex favoriet is bij kappers en hun klanten!

Je kunt Olaplex producten gemakkelijk in onze webshop kopen en zelf thuis gebruiken. Het is geschikt voor alle haartypes en vrij van parabenen en sulfaten. En er is nog meer: we zetten de belangrijkste eigenschappen van deze salonfavoriet voor je op een rij.

Wat doet een Olaplex behandeling?

Olaplex herstelt het haar van binnenuit en ‘repareert’ de bindingen van het haar. Dit zorgt voor gezond, mooi en glanzend haar. Een losse haar bestaat uit miljoenen ‘bindingen’. Deze bindingen zorgen samen voor de sterkte en structuur van het haar. Door bijvoorbeeld het verven van je haar of door styling met hittetools kunnen deze bindingen worden verbroken en raakt je haar beschadigd. Het wordt droog, dof, breekbaar en moeilijk doorkambaar. Door het gebruik van Olaplex producten wordt je haar weer gezond en sterk, krijgt het zijn glans terug en is het weer makkelijk door te kammen. Je ziet en voelt het verschil!

Is Olaplex echt goed voor je haar?

Ja, Olaplex het is écht goed voor je haar en je kunt het voor elk type haar gebruiken. Omdat het haar van binnenuit sterker wordt gemaakt en het haarbreuk tegengaat, past het eigenlijk altijd in je haarverzorgingsroutine. Bijna elk haar heeft te maken met beschadigingen, ook als je het haar niet chemisch hebt behandeld. Omdat Olaplex voor elk type beschadiging geschikt is, bijvoorbeeld ook bij beschadigingen door het kammen of droogwrijven van het haar, is het goed om te gebruiken voor elk haartype. Olaplex is onder andere geschikt voor krullend haar, droog haar, fijn haar en gekleurd haar.

Olaplex Intensive Bond Building Hair Treatment - Wat maakt Olaplex zo goed  Olaplex Hair Perfector - Wat maakt Olaplex zo goed  Olaplex Bond Maintenance Shampoo - Wat maakt Olaplex zo goed  Olaplex Blonde Enhancer Toning Shampoo - Wat maakt Olaplex zo goed