fbpx

Open Dagen

Zit je in het examenjaar of wil je het komende schooljaar van start met je MBO-kappersopleiding? Meld je dan aan voor één van onze open dagen of een informatiegesprek op locatie!

  • Vrijblijvend informatiegesprek met studieadviseur
  • Rondleiding door de academie
  • Kennismaking met onze opleidingen
  • Mogelijkheid om gelijk in te schrijven (vol=vol)

Uitgebreide informatie over de opleiding

 


Zit je in het examenjaar of wil je het komende schooljaar van start met je MBO-kappersopleiding? Meld je dan aan voor één van onze open dagen!

Tijdens een persoonlijk gesprek met een studieadviseur geven we je alle informatie over onze MBO-kappersopleidingen. Naast dit gesprek, waarbij je al je vragen kunt stellen, krijg je ook een rondleiding door de vestiging.

Je bent welkom met maximaal 3 personen (bijvoorbeeld jij en je ouders). We nemen uitgebreid de tijd voor je. Het gesprek en de rondleiding duren samen ongeveer één uur.

Zit de open dag van jouw keuze al volgeboekt? Meld je dan aan voor de eerstvolgende open dag of maak een afspraak voor een vrijblijvend persoonlijk informatiegesprek op locatie met één van onze studieadviseurs.

Meld je hier aan voor een open dag!

Zit je in het examenjaar of wil je het komende schooljaar van start met je MBO-kappersopleiding? Meld je dan aan voor één van onze open dagen of een informatiegesprek op locatie!

Aanmelden open dag Aanmelden informatiegesprek

Meld je aan voor een open dag op locatie:

Of kom je naar een proeflesdag?

Ben je benieuwd hoe een lesdag op de Nederlandse Kappersakademie er uit ziet? Vanaf september '22 kun je je weer aanmelden voor een proeflesdag bij een locatie van jouw keuze!

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op met één van onze studieadviseurs.

app

WhatsApp:010-4136510

phone

Bel gratis:0800-0123

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:30 tot 17:00. Wij proberen binnen één werkdag op je bericht te antwoorden.