fbpx

Decanen

Al meer dan 65 jaar is onze passie het opleiden van vakmensen voor het kappersvak. Docenten uit de praktijk leren onze studenten de fijne kneepjes van het vak. De nadruk ligt niet alleen op het aanleren van vaktechniek. Maar ook op het ontwikkelen van commerciële vaardigheden zodat studenten na hun opleiding een succesvolle carrière tegemoet gaan als werknemer of als zelfstandig ondernemer. Naast deze persoonlijke ontwikkeling brengen wij onze studenten liefde bij voor dit mooie ambacht …..het kappersvak!

Kwaliteit in Onderwijs

Ons opleidingsinstituut neemt kwaliteit van onderwijs en examinering serieus. En dit is ook opgemerkt door de Inspectie van het Onderwijs. Klik op deze link om de positieve beoordeling van de Inspectie door te lezen.

Ons team van docenten wordt continue getraind op vaktechniek, pedagogiek en het verbeteren van hun didactische vaardigheden. Ze beschikken daarnaast over een behoorlijke kennis van NLP communicatie vaardigheden en inzichten (neuro linguïstisch programmeren) en passen dit ook dagelijks toe. Zo halen we maximaal resultaat uit ons onderwijs. En werken we met vrolijke en gemotiveerde studenten!

Voor elke leerling een passende opleiding

Wij leiden breed op binnen het kappersvak. Studenten kunnen bij ons terecht voor versnelde intensieve opleidingstrajecten. Wij kunnen leerlingen plaatsen vanaf derde leerjaar VMBO ongediplomeerd, tot en met VWO gediplomeerd. De afgelopen jaren zien wij een sterke toename van het aantal studenten met een HAVO en VWO achtergrond, met interesse in de opleiding MBO 4 Allround kapper + Salonmanager in twee jaar. Waarom niet gewoon je hart volgen en kiezen voor je passie?

Aanbod erkende opleidingen:

MBO 2 Kapper in één jaar (BOL)
MBO 3 Haarstylist Allround (dame & heer) in twee jaar (BOL)
MBO 3 Haarstylist dame in twee jaar (BOL)
MBO 3 Haarstylist heer in twee jaar (BOL)
MBO 4 Haarstylist Allround + Salonmanager in twee jaar (BOL) 
MBO 4 Salonmanager (BBL)

 

Altijd een persoonlijk informatiegesprek

Voorafgaand aan de plaatsing vindt een persoonlijk informatiegesprek plaatst met één van onze studie-adviseurs. Naast uitgebreide voorlichting over de opleiding, geeft de studieadviseur ook een advies met betrekking tot het te volgen niveau van de opleiding

Vroeg oriënteren

Ons advies aan leerlingen binnen het voortgezetonderwijs is om zo vroeg mogelijk te beginnen met het oriëntatieproces voor hun vervolgopleiding. Wij organiseren daarom verspreid over het jaar open dagen waar ook derdejaars leerlingen van harte welkom zijn. De open dagen starten in november en leerlingen kunnen zich al aanmelden. Ook zijn wij aanwezig op de vele onderwijsbeurzen die worden georganiseerd in het land.

Extra service voor decanen

Aan decanen van VMBO scholen bieden wij een extra service. Zijn er meerdere leerlingen bij jou geïnteresseerd in het kappersvak? Dan is het mogelijk om onze academie klassikaal te bezoeken! Vanaf 10 leerlingen ben je van harte welkom voor een uitgebreide voorlichting over het kappersvak en onze opleidingen. Daarnaast kunnen jouw leerlingen zelf aan de slag en hun eerste creatieve kapsel creëren. Onze studie-adviseurs kunnen deze voorlichting ook op jouw school organiseren.

Bij interesse voor een uitgebreide voorlichting kun je jouw gegevens achterlaten via onderstaande button. Ook als je meer informatie wenst of folders / posters wilt aanvragen kun je het formulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig contact met je op.

Neem contact op