fbpx
Opleiding Visagie Make-up Artist Nederlandse Kappersakademie

Kies voor onze uitgebreide opleiding tot Make-up Artist

  • Leer visageren als een professional!
  • Leer alle ins & outs van de visagie
  • 20 weken, één avond per week
  • Maak van je hobby je werk
  • Sluit goed aan bij werk en gezin
  • Toelating zonder vooropleiding
  • Vanaf 18 jaar

Weten wanneer je kan starten met je opleiding?

Plan een informatiegeprek

Meer weten over Visagie / Make-up Artist in 20 weken?

Ik ben enthousiast en wil graag een telefonische kennismaking met een studieadviseur.

Make-up Artist in 20 weken

Een make-up artist is als een tovenaar met make-upkwasten. Ze transformeren gezichten en brengen make-up aan om de natuurlijke schoonheid te accentueren of om een unieke stijl te creëren. Van een frisse alledaagse look tot dramatische make-up voor speciale gelegenheden, ze doen het allemaal. Of het nu gaat om bruidsmake-up, modellen voor een fotoshoot, of acteurs op een filmset, make-up artists passen hun vaardigheden aan verschillende situaties aan. Ze volgen trends en experimenteren met kleuren en technieken om hun klanten er stralend uit te laten zien. Het draait allemaal om creativiteit, persoonlijkheid en het versterken van iemands zelfvertrouwen door middel van make-up.

Is visagie jouw passie? Wil je professionele technieken leren? Kies dan voor onze uitgebreide en creatieve opleiding tot Make-up Artist in 20 weken!

Al meer dan 65 jaar is de Nederlandse Kappersakademie het opleidingsinstituut voor het kappersvak in Nederland. Je krijgt les van professionele docenten in een moderne lesomgeving. Onze kapsalon is je leslokaal.

Lesprogramma Make-up Artist Visagie

Wat kan je verwachten tijdens de opleiding?

Tijdens de eerste les krijg je een uitgebreid materialenpakket (inclusief kwasten-set) van het merk INGLOT. Zo kun je meteen aan de slag. Ook krijg je toegang tot onze unieke online lesomgeving, waar je uitgebreide uitleg over vaktechniek en je lessen vindt. Handig voor thuis, als je alles nog eens wilt nalezen. Of als je je wilt voorbereiden op de volgende les. Het lesprogramma van de Make-up Artist duurt 20 weken, verspreid over 5 maanden (afhankelijk van de vakanties). Wij garanderen dat er van onze kant geen lesuitval is.

Welke lesonderdelen komen aan bod?

De volgende lesonderdelen komen tijdens de opleiding aan bod: adviesgesprek – materiaal – skin Care – faces – colors – shape – brows & lashes  – natural look 20/40 – natural look 50+ – glasses – brides – Asian & dark skin – men – Hollywood/gala make-up – smokey eyes – catwalk make-up – trends – workshops. De opleiding is praktijkgericht. Tijdens de lessen werk je op modellen. Een vriendin, collega of buurvrouw: iedereen mag mee als model.

Wat ontvang je na het doorlopen van de opleiding

De laatste twee weken van je opleiding vinden praktijkexamens plaats. Wanneer je de examens hebt behaald, ontvang je het diploma Make-up Artist van de Nederlandse Kappersakademie.

Wat zijn de toelatingseisen?

Het is belangrijk om de Nederlands taal te verstaan en te spreken om de uitleg goed te kunnen begrijpen (niveau A2). De minimumleeftijd voor de opleiding is 18 jaar. Ben je jonger dan 18 jaar? Kijk dan bij ons onderwijsaanbod voor mbo-dagopleidingen.

Wat zijn de vervolgopleidingen?

Wil je na deze opleiding ook nog leren over het kappersvak? Kies dan voor onze uitgebreide kappersopleiding tot Hairstylist in 40 weken. Een andere interessante uitbreiding van je kennis binnen de uiterlijke verzorging is de opleiding Masterclass Vlechten &  Opsteken.
Als je binnen één jaar na het afronden van je opleiding Make-up Artist start met één van onze vervolgopleidingen ontvang je een korting van €100,- per vervolgopleiding.

Kan ik deze opleiding combineren met andere opleidingen?

Zijn je ambities groot en vind je één lesavond in de week niet voldoende? De opleiding Make-up Artist in 20 weken is goed te combineren met:

- Hairstylist in 20 weken
- Masterclass Vlechten & Opsteken in 20 weken

Als je ervoor kiest om je opleiding Make-Up Artist te combineren met één van bovengenoemde opleidingen, dan ontvang je ook een korting van €100,- per vervolgopleiding.

Tarieven & Betalingsmogelijkheden

Het lesgeld voor de opleiding Make-up Artist 20 weken is €1.975,-. Dit is inclusief materialenpakket t.w.v. €800,-. Je kan het lesgeld in maandelijkse termijnen betalen. Betaal je het lesgeld in één keer? Dan ontvang je €100,- korting op het lesgeld.

Startmomenten

Den Haag (Rijswijk)
 - 
ma 4 nov 2024
Status: Inschrijven is mogelijk
"Heel gaaf om binnen een korte tijd veel over visagie te leren en gelijk in de praktijk te kunnen brengen d.m.v. modellen!
Zo zie je jezelf elke week groeien in je opleiding!"
Debbie de Vette, Make-Up artist
"Heel erg blij met deze snelle leerzame opleiding waar je je na 20 lesweken een ware  make up artist voelt.”
Patty van Waardhuizen, Make-Up artist
"Hartstikke leuke opleiding Make up Artist met spontane docenten je leert veel in een kortere tijd en je krijgt een goeie uitleg!”
Semanur Cebeci, Make-Up artist

Kwaliteit en Erkend

Kies je voor de Nederlandse Kappersakademie, dan kies je voor kwaliteit!
Sinds onze oprichting in 1953 staan wij aan de basis van vele succesvolle carrières in het kappersvak.
Dagopleidingen zijn erkend door het Ministerie Van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. 
Alle opleidingen zijn CRKBO erkend.
Lid van NRTO en mag als één van de eerste kappersopleidingen in Nederland het kwaliteitskeurmerk voeren.
Lid van de Koninklijke ANKO.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op met één van onze studieadviseurs.

phone

Bel gratis0800-0123

whatsapp

WhatsApp:010-4136510

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:30 tot 17:00. Wij proberen binnen één werkdag op je bericht te antwoorden.

Creaties van onze studenten #gekniptvoorjou

Onze studenten maken de mooiste creaties die wij graag met iedereen delen. Ben jij ook geknipt door één van onze studenten en wil jij graag je nieuwe kapsel delen? Deel een selfie op Instagram en maak kans op een cadeaubon t.w.v. € 25. Ga naar www.kappersakademie.nl/gekniptvoorjou voor meer informatie.