fbpx

Baangarantie

Unieke 100% baangarantie
De Nederlandse Kappersakademie is een begrip in de kappersbranche. Al bijna 65 jaar leveren wij gemotiveerde studenten af die het kappersvak uitstekend beheersen. Ook zijn hun commerciële en sociale vaardigheden tijdens de opleiding goed ontwikkeld. Daarom staat de arbeidsmarkt te springen om studenten met een diploma van de NKA.

Onze studenten zijn zelfs zo gewild dat we hen een 100% baangarantie kunnen aanbieden! Hierbij garanderen wij dat onze studenten een jaar na het afronden van de opleiding een baan als kapper hebben gevonden. Indien nodig helpen wij hier bij. Door de ervaring die onze studenten tijdens de opleiding op doen, ligt hun startsalaris vaak hoger dan gemiddeld. Een diploma van de NKA geeft je carrière een vliegende start!

Meer weten over de baangarantie die wij bieden? Neem dan contact op met onze consulenten.

Wat houdt onze baangarantie in?

  • Binnen zes maanden na het ontvangen van het diploma MBO 3 Haarstylist Allround of MBO 4 Haarstylist Allround + Salonmanager is Nederlandse Kappersakademie  verantwoordelijk voor het werven en selecteren van een geschikte functie voor de student.
  • De aangeboden functie is een contract van minimaal 4-6 maanden bij Kappersakademie Professionals of een Werving en Selectie procedure, waarbij de student direct in dienst treedt bij de opdrachtgever.
  • De aangeboden functie ligt binnen een straal van 70 kilometer of een uur enkele reistijd.

Lees de voorwaarden van onze baangarantie.