Kapper Rotterdam Mariniersweg

Onze klanten beoordelen deze salon met een 8,5

Gratis
Wifi

Kapsalon Rotterdam Mariniersweg

Op zoek naar een kapper in het centrum van Rotterdam? Sinds de jaren ’80 is onze kapsalon op de Mariniersweg een boegbeeld van Rotterdam. De salon in het hart van de stad wordt omringd door iconen zoals de Markthal en de Kubuswoningen. Op dinsdag en zaterdag vindt de weekmarkt plaats op de nabijgelegen Binnenrotte. Deze dagen combineren veel klanten een bezoek aan de kapsalon in Rotterdam met een uitje naar de markt. Ook kinderen zijn welkom voor een behandeling.

Klanten waarderen onze salons gemiddeld met een 8,5. Maak eenvoudig online of telefonisch een afspraak of loop binnen zonder afspraak.

Veelzijdige kapper in Rotterdam

Er zijn veel redenen om te kiezen voor de Nederlandse Kappersakademie als kapper in Rotterdam. Je kunt rekenen op goede service, scherpe prijzen én goed advies. Dat maakt naar de kapper gaan aantrekkelijk!

Hoe werkt het?

In de Rotterdamse kapsalon aan de Mariniersweg word je geholpen door studenten van de kappersopleiding. In twee jaar worden zij opgeleid tot topkappers. De praktijk leren zij in onze professionele salons. Ervaren docenten begeleiden hen hier bij. Zo weet je zeker dat je met een mooi kapsel de salon verlaat! Van te voren krijg je een prijsopgave en onze studenten voorzien je gratis van advies.

In de kapsalon werken we met producten van L’Oréal Professionnel. De typische Rotterdamse aanpakkersmentaliteit zie je terug in het handelen van onze studenten: het kappersvak leer je niet uit een boek, maar door het te doen.

LET OP: In verband met het Corona-virus hebben wij aangepaste huisregels. Bekijk hier onze huisregels vóór je bezoek aan de salon.

Klantbeoordelingen

Tarieven

Dames Prijs
Knippen / Snijden € 10,75
Knippen / Snijden / Föhnen vanaf € 15,55
Knippen / Snijden/ Watergolven vanaf € 15,55
Föhnen vanaf € 12,40
Watergolven vanaf € 12,40
Opsteken vanaf € 32,95

Kleuren Prijs
Diverse kleurbehandelingen vanaf € 33,95
Folie per stuk (zonder knippen/ snijden) € 3,50
10 Folies € 38,00
20 Folies (incl. 4 gratis folies) € 59,00
30 Folies (incl. 6 gratis folies) € 87,00
40 Folies (incl. 8 gratis folies) € 115,00

Kleurbehandelingen zijn altijd inclusief gratis knippen/ snijden/ föhnen of watergolven

Heren Prijs
Knippen / Snijden € 10,75
Föhnen € 6,55
Baard knippen € 6,95

Kinderen (t/m 10 jaar) Prijs
Knippen / Snijden € 9,00

Permanenten Prijs
Diverse permanentbehandelingen vanaf € 37,95

Permanentbehandelingen zijn altijd inclusief gratis knippen/ snijden/ föhnen of watergolven

Aanbiedingen en kortingen

Extra korting voor: studenten 10% korting / 65-plussers 5% korting / stadspas 10% korting.

 

Binnenkijken bij kapsalon

Creaties van onze studenten #gekniptvoorjou

Onze studenten maken de mooiste creaties die wij graag met iedereen delen. Ben jij ook geknipt door één van onze studenten en wil jij graag je nieuwe kapsel delen? Deel een selfie op Instagram en maak kans op een cadeaubon t.w.v. € 25. Ga naar www.kappersakademie.nl/gekniptvoorjou voor meer informatie.