fbpx

FAQ Avondopleiding

Tot wanneer kan ik me aanmelden voor een opleiding?

Zolang er plaats is kun je je aanmelden voor de opleiding. Vol is vol. Je kunt op de website zien of er nog plaats is. Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze opleidingsadviseurs.

Wanneer kan ik starten met een avondopleiding?

De startdatum is afhankelijk van je gewenste avondopleiding. Kijk bij avondopleiding om de exacte startdata te vinden. Gemiddeld genomen beginnen de avondopleidingen 2 keer per jaar. Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze opleidingsadviseurs.

Welk diploma moet ik hebben om bij jullie toegelaten te worden?

Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig.

Hoe meld ik mij aan voor een avondopleiding?

Door middel van een informatiegesprek kunt u zich aanmelden voor de avondopleiding. Klik hier om een informatiegesprek aan te vragen met een van onze opleidingsadviseurs of telefonisch op 0800-0123. Je bent uiteraard ook van harte welkom op een van onze open dagen.

Hoe weet ik of ik toegelaten ben op de opleiding?

Tijdens het informatiegesprek zal dit worden aangegeven. Zodra de overeenkomst is getekend is de inschrijving definitief.

Hoe lang duurt een avondopleiding?

De duur van een avondopleiding is afhankelijk van welke opleiding je kiest:

Hoe lang duurt een avond les?

De lestijden zijn van 19.00 uur – 22.00 uur.

Gaan er tussentijds avondopleidingen van start of moet ik wachten tot september?

De avondopleidingen starten met grote regelmaat. Kijk bij de gewenste opleiding voor de eerstvolgende startmomenten.

Op welke dagen zijn de lessen?

Onze lessen vinden op een vaste avond plaats. Dit kan op een maandag-, dinsdag-, woensdag- of donderdagavond zijn.  De avond is afhankelijk van de gekozen startdatum en locatie. Heb je een les gemist dan kan deze helaas niet worden ingehaald. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen kunnen we een maximaal aantal cursisten per avond kwijt.

Heb ik recht op studiefinanciering?

Voor de avondopleidingen heb je helaas geen recht op studiefinanciering. Klik hier voor meer informatie over andere financieringsmogelijkheden.

Zitten er veel jonge mensen op deze opleiding?

Voor toelating op de avondopleiding zijn studenten minimaal 21 jaar. De samenstelling van de studentgroepen is over het algemeen heel gevarieerd omdat er ook veel volwassenen zijn die op latere leeftijd voor het kappersvak kiezen.

Mijn persoonlijke gegevens zijn veranderd, waar moet ik dat doorgeven?

Stuur een e-mail naar secretariaat@kappersakademie.nl met je oude én je nieuwe gegevens en indien van toepassing je studentnummer.

Ik heb een klacht over een opleiding, waar kan ik die indienen?

We doen ons uiterste best om hoge kwaliteit te leveren, maar soms gaat er wel eens iets niet zoals we voor ogen hebben. Heb je een klacht over een van onze opleidingen, stuur dan een e-mail naar secretariaat@kappersakademie.nl. Omschrijf je klacht duidelijk en vermeld je naam, de betreffende opleiding en een telefoonnummer waar we je kunnen bereiken. We nemen binnen twee dagen contact je met op.