fbpx

Een lange bob past bij jou!

21-02-2024

De lange bob: altijd stijlvol!

De lange bob, ook wel bekend als de ‘lob’, is al jarenlang een favoriet onder vrouwen door zijn tijdloze uitstraling. Dit kapsel, dat het haar op schouderlengte knipt, is geschikt voor vrouwen van alle leeftijden en haartypes. Ontdek waarom de lange bob een blijvende trend is én hoe je het kunt stylen voor elke gelegenheid.

Een lange bob met dun haar

Of je nu fijn, steil haar hebt of krullen: de lange bob is een kapsel dat bij bijna elke haarstructuur past. Voor vrouwen met dun haar kan de lange bob meer volume en textuur toevoegen. Heb je juist dik haar, dan geeft het juist lichtheid en beweging aan je haar. Bovendien is de lange bob op schouderlengte een geweldige keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een middenweg tussen kort en lang haar.

Een lange bob met krullen

Heb je krullen? Dan past een lange bob zeker ook bij jou. De lange bob is geschikt voor krullend haar en goed te stijlen door een middenscheiding, zijscheiding of een toffe wetlook. Heb je lef? Probeer dan een lange bob met pony!

Stylingtips en productadvies

     

De chique bob met Olaplex
Voor een moeiteloos chique look kun je de lange bob op verschillende manieren stylen. Voor een klassieke uitstraling kun je het haar steil föhnen met een ronde borstel voor volume aan de wortels. Je kunt hiervoor Olaplex – Volumizing Blowdry Mist te gebruiken. Deze spray van Olaplex zorgt voor extra volume en body tijdens het föhnen.

De curly bob met Kevin Murphy
Krullen en een lange bob zijn een goede match, als je maar de goede stylingproducten gebruikt! Je kunt op bob met krullen op verschillende manieren stijlen. In een losse krul of juist een sleek look. Om je bob met krullen goed te laten vallen adviseren onze kappers: de Kevin Murphy Curl Killer.Waves spray! Deze spray zorgt voor nog vollere krullen zonder ze te verzwaren.

Volume in je lange bob met L’Oreal Professionel
Heb je dun of fijn haar en een bob, dan kan helpt het een goede mousse je bij het creëren van meer volume, textuur en grip. De L’Oréal Professionnel Tecni.Art Full Volume Extra is speciaal ontwikkeld om fijn en futloos haar meer body en textuur te geven. Ideaal voor jouw bob met fijn haar, zo geef je fijn haar extra volume.

Verzorging voor een mooie bob
Om je haar te beschermen tegen hittebeschadiging en frizz, is het belangrijk om gebruik te maken van een goede hittebeschermer. Onze favoriet is de Kérastase Discipline Keratine Thermique crème. Dit is een hittebeschermende crème die speciaal is ontwikkeld om het haar te beschermen tegen de schadelijke effecten van stylingtools zoals föhns, stijltangen en krultangen. De crème bevat keratine, een essentieel eiwit dat van nature in het haar aanwezig is en helpt om de haarvezels te versterken en te herstellen.

Voor de beste haarverzorging- en stylingproducten voor je lange bob, kun je terecht op www.shop.kappersakademie.nl. Hier vind je een breed assortiment aan professionele haarproducten die zijn ontworpen om je haar gezond, glanzend en stijlvol te houden. Bestel je voor 15:00 uur, dan wordt je bestelling vandaag nog verzonden.

     

Maak een afspraak in onze salon

Wil jij een lange bob laten knippen of graag een persoonlijk advies over je nieuwe kapsel? Maak een afspraak in één van onze salons! Onze studenten nemen uitgebreid de tijd om je wensen te bespreken en je een goed advies te geven.

Inspiratie voor jouw lange bob

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jefferson Bolina (@jeffersonbolina)

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jennaellimaria (@jennaellimariahair)