fbpx

Oud- studente Nina heeft succesvolle kinderkapsalon

07-01-2024

Gevoelig voor prikkels? Bezoek de ontprikkelkapper!


Nina Verbaan, oud studente van de Nederlandse Kappersakademie, begon in 2015 haar eigen kinderkapsalon en komt bij kinderen thuis om hun te helpen. Ze is gespecialiseerd in het knippen van kinderen, vooral als ze speciale aandacht nodig hebben vanwege factoren zoals autisme, hoog gevoeligheid, ontwikkelingsachterstand, downsyndroom, enzovoort. Ook volwassenen die gevoelig zijn voor prikkels zijn welkom voor een afspraak bij Nina!

Geschiedenis van Nina’s Kinderkapsalon

Nina Verbaan is de eigenaresse van Nina’s Kinderkapsalon. Ze komt oorspronkelijk uit Gorinchem en heeft haar opleiding afgerond aan de Nederlandse Kappersakademie in Rotterdam. Op 1 juni 2015 startte ze met Nina’s Kinderkapsalon, met als voornaamste doel het knippen van kinderen en eventueel hun ouders. In de loop der jaren is Nina zich steeds meer gaan richten op het helpen van kinderen die gevoelig zijn voor prikkels. Zelf ervaart ze ook veel prikkels, maar dankzij haar passie voor haar werk kan ze zich goed concentreren en haar werk uitstekend uitvoeren.

De Ontprikkel Kapper

Nina heeft een website gelanceerd op www.de-ontprikkel-kapper.nl om nog meer mensen te kunnen helpen die prikkels ervaren en om samen te werken met andere kappers.

Winnaar Gold Award

In 2019 won Nina de Gold Award tijdens de verkiezing van de leukste kapper en kapsalon van 2019, die plaatsvond bij The Hair Experience! Een gedeelte van de kinderen hadden een filmpje gemaakt en dat ingestuurd, hoe tof!

Trots

We zijn trots op onze studenten, hoe ze hun eigen pad vinden in het mooie kappersvak en plezier halen uit hun werk. We wensen Nina veel succes met haar succesvolle kinderkapsalon!