fbpx

Permanent & krullen bij mannen!

21-07-2023

Op social media zien we alleen maar mannen met mooie krullen, en hoe kan dat nou ineens? De permanent is helemaal terug van weggeweest en veel mannen kiezen nu voor een look met krullen, met opgeschoren zijkanten en krullen bovenop of een volle bos krullen. Het kan allemaal!

Trend bij mannen!

We zien het overal verschijnen: mannen met krullen, maar zijn die van henzelf? Er zijn veel mannen die van nature krullen hebben, maar wat we nu ook veel zien zijn mannen met een permanent. Dit zijn chemische krullen die blijvend zijn en langzaam uitgroeien. Als het haar volledig is uitgegroeid, wordt het weer stijl. Vroeger werd deze techniek vaak gebruikt om het haar van vrouwen stevig te maken voor het föhnen, maar nu is het echt een trend geworden bij mannen. We love it!

Waarom een permanent?

Een permanent kan je haar een speelse look geven. Heb je futloos haar? Dan kan een permanent volume aan je haar geven, zodat het helemaal naar je zin zit. Het is een fantastische look en je kunt er alle kanten mee op! Om permanente krullen te krijgen, hoef je alleen maar langs te komen bij een van onze salons! Onze studenten zijn goed opgeleid en hebben ervaring met het creëren van prachtige krullen!

Diverse krultypes om uit te kiezen

Er zijn verschillende soorten krultypes waar je uit kan kiezen, je kunt kiezen tussen een fijn en een grof permanent. Dit is afhankelijk van de dikte van de rollers die gebruikt worden. Zo geven fijne krullers met een kleine doorsnede hele fijne, kleine krullen. Worden er grove krullers, wikkels of shapers gebruikt, dan zul je grove krullen krijgen.

Verzorging bij krullend haar

Om je krullen gezond en veerkrachtig te houden, is het belangrijk om een goede haarverzorgingsroutine te volgen. Gebruik hydraterende shampoos en conditioners speciaal voor jouw krullen. En om je krullen de hele dag mooi in shape te houden kies je natuurlijk voor de juiste stylingproducten. Neem eens een kijkje in onze uitgebreide webshop!

Benieuwd hoe een permanent in je haar werkt? Bekijk de TikTok!

@filip.szyc I got a PERM! #perm #messyhair #malehair ♬ The Adults Are Talking – The Strokes