fbpx

Festival haartrends ’23

18-07-2023

Het festival seizoen is begonnen en dat betekent dat je weer volledig kunt uitpakken met de leukste haartrends en de allerleukste outfits. Wij hebben een paar super toffe haar stijlen voor je op een rijtje gezet!

1. Felle haarkleuren

Felle haarkleuren zijn al enkele jaren populair op festivals en deze trend lijkt niet snel te verdwijnen! Voor 2023 zullen we veel neonkleuren zien, zoals felgeel, roze en groen. Dit geeft een speelse en opvallende uitstraling. Je kunt deze trend rocken door te kiezen voor een pruik of haarverf. Een andere optie is om haarextensies in een felle kleur te laten zetten!

2. Glitter roots

Glitter roots zijn een leuke manier om wat extra glans toe te voegen aan je festivallook. Bij deze trend worden glitters aangebracht bij de haaraanzet. Dit kan met een speciale glittergel, maar ook door haargel te mengen met losse glitters. Het resultaat is een feestelijke look die perfect past bij de festival vibe!

 

3. Space buns

Space buns zijn niet alleen praktisch omdat je je haar uit je gezicht houdt, maar ook super trendy voor festivals. Deze trend houdt in dat je je haar in twee hoge knotjes bovenop je hoofd bindt. Je kunt de buns versieren met haarelastieken met bedeltjes, bloemen of linten. Helemaal leuk voor festivals!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Hacsi Bogi (@hacsibogi)

4. Natuurlijke golven

Natuurlijke golven zijn altijd een goede keuze voor festivals. Deze trend houdt in dat je je haar natuurlijk laat drogen en de natuurlijke textuur laat zien. Je kunt je haar aan de voorkant vastzetten met een haarband of een paar plukjes vlechten voor wat extra detail. Dan krijg je zo’n gave look, we love it!

5. Bohemian vlechten

Bohemian vlechten zijn perfect voor festivals omdat ze comfortabel zijn en er tegelijkertijd stijlvol uitzien. Deze trend houdt in dat je je haar vlecht in verschillende stijlen en maten, zoals vlechten met een boho-touch of strakke vlechten die een romantische sfeer uitstralen. Je kunt ook bloemen in je haar vlechten om de bohemian look compleet te maken. Hoe vet is dat!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Demetria Geier (@hair.by.demetria)

Wat wordt jouw festival look?

Of je nu gaat voor felgekleurd haar, bohemian vlechten, glitter roots, space buns of natuurlijke golven, er is voor iedereen een perfecte festivalhaartrend te vinden. Door te spelen met kleuren, texturen en accessoires kun je jouw festivallook helemaal afmaken en eruitzien als een echte festivalqueen! Onze studenten helpen je graag verder in een van onze salons!

Bekijk hieronder een festival look die onze studenten creëren!

@kappersakademie Festival hair🤩 #fyp #fy #voorjoupagina #kappersakademie #hairtok #lerenoptiktok #lentekriebels #oscarsathome #festivalseason ♬ Cool for the Summer Sped Up (Nightcore)