fbpx

Oud-student Bert Visser genomineerd voor de ANKO Ondernemers Award ’23

12-04-2023

ANKO Ondernemers Award 2023
Bert Visser is een oud-student van de Nederlandse Kappersakademie en genomineerd voor de ANKO Ondernemers Award ’23. Deze prijs wordt uitgereikt aan de meest inspirerende en innovatieve ondernemer in de kappersbranche. De nominatie van Bert Visser is dan ook een erkenning voor zijn harde werk en toewijding aan zijn vak.

Een vliegende carrièrestart
Bert ontdekte zijn passie voor hairstyling toen hij 15 jaar oud was, tijdens zijn eerste bijbaan in een kapsalon. Na succesvol de Nederlandse Kappersakademie te hebben afgerond, ging hij aan de slag bij Toni and Guy. In 2012 won hij zelfs de Coiffure-award voor nieuwkomer van het jaar! In 2014 won Bert zijn tweede Coiffure Award in de AvantGarde categorie. Tijdens de Paris Fashion Week heeft Bert geholpen bij prestigieuze modehuizen zoals Céline, Dior, Valentino en meer.

Salon Bert Visser|Love for hair
In 2012 opende Bert zijn eigen high-end salon Meraki, nu Bert Visser | Love for hair, in het luxe 5* Conservatorium Hotel Amsterdam. De salon is zijn thuisbasis, waar zijn visie op haar en mode perfect wordt vertaald naar zijn klanten.

Dromen waarmaken
Het is dan ook geen verrassing dat Bert is genomineerd voor de ANKO Ondernemers Award. Hij is een inspiratiebron voor studenten van de Nederlandse Kappersakademie en laat zien wat er mogelijk is als je passie hebt voor het vak en bereid bent hard te werken om je doelen te bereiken.

Trots
We zijn ontzettend trots op Bert en wensen hem veel succes bij de ANKO Ondernemers Award. We zijn ervan overtuigd dat hij een uitstekende kanshebber is voor deze prestigieuze prijs en zijn trots dat hij een van onze oud-studenten is!

Meer lezen?
KLIK HIER om meer te lezen over de ANKO Ondernemers Award op de website van de ANKO.

Wil je meer weten over Bert Visser en zijn salon? Check zijn Instagram account: