fbpx

Diploma-uitreiking 2023

07-01-2024

Diploma-uitreiking 2023 in de Maassilo!

Op 31 augustus vond de langverwachte diploma-uitreiking plaats! De studenten die dit jaar hun opleiding afrondden, kregen de gelegenheid om hun vaardigheden te tonen tijdens een indrukwekkende show in de Maassilo Rotterdam.

Thema’s Guts & Glamour
Eindelijk was het weer zover: de groots opgezette show in de Maassilo Rotterdam. De afgestudeerde studenten van de dagopleiding hebben hun geleerde technieken en creativiteit op een fantastische manier gedemonstreerd! Dit jaar hadden de studenten de keuze uit de thema’s Guts of Glamour.

De zaal was gevuld met vrienden en familie van de studenten, die ook konden genieten van een adembenemende show. Alle kapsels, visagie en outfits waren prachtig en de show was geweldig! De avond werd afgesloten met het overhandigen van de MBO-diploma’s aan deze nieuwe Hairstylisten en Barbiers.

Trots op onze studenten
Elk jaar zijn we opnieuw buitengewoon trots op onze studenten, die in slechts twee jaar zoveel vooruitgang boeken en zulke prachtige creaties creëren. We wensen alle studenten die hun diploma hebben ontvangen heel veel succes in hun toekomst!

Wil jij ook kapper worden?
Wil jij ook aan het eind van de opleiding jouw creatie laten zien tijdens de grote show in de Maassilo Rotterdam? Vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan met één van onze studieadviseurs en wie weet ben jij wel de volgende die zo’n gave diploma-uitreiking mee mag maken!

Bekijk hier de Aftermovie van de grote diploma-uitreiking 2023: