fbpx

Nieuw: Metal Detox behandeling van L’Oréal Professionnel

15-07-2021

Maak kennis met een nieuw product dat wij gaan gebruiken in onze salons, namelijk de Metal Detox van L’Oréal Professionnel. Dit product is ideaal voor een mooier kleurresultaat en minder haarbreuk. Extra fijn voor als je haar wat extra verzorging nodig heeft. Wanneer je bij ons langskomst in de salon voor een kleur- of balayagebehandeling, kun je dus gebruik maken van de Metal Detox behandeling. Zo zorg je ervoor dat je optimaal kan profiteren van het beste resultaat voor jouw haren en dat is wel zo fijn!

Wat is het?

Maar wat is nu precies de Metal Detox behandeling? Binnenin de vezel van het haar zitten metalen die tijdens het (ont-)kleuringsproces een reactie kunnen geven, om zo haarbreuk te veroorzaken. Het metaal in je haar veroorzaakt dus een doffere uitstraling en dat is zonde voor het haar. Om dit probleem op te lossen heeft L’Oréal Professionnel de Metal Detox lijn uitgebracht. Dit product bindt juist het metaal in de haarvezel, waardoor de resultaten van een kleur- of balayage behandeling nog beter zijn.

Hoe werkt het?

L’Oréal Professionnel heeft een protocol ontwikkeld met een molecuul dat klein genoeg is om zich te binden aan het metaal dat zich in de vezel bevindt. Dit metaal wordt glicoamine genoemd. Dit nieuwe molecuul vormt zo de kern van de Metal Detox. De Metal Detox bestaat uit een 3 stappen protocol om de kleur-, balayage- en ontkleuringsservices in de salons te garanderen en zijn dus erg belangrijk. Deze stappen zijn als volgt:

  • Een voorbehandeling die metaal neutraliseert.
  • Een anti-metaal reinigingsshampoo die ervoor zorgt dat het haar na de service wordt ontgift.
  • Een beschermende verzorging die het ontstaan van nieuwe deeltjes voorkomt.

Door onze studenten uitgevoerd

Erg leuk is dat deze behandeling nu ook in onze salons wordt uitgevoerd door de studenten. Vooraf krijgen de studenten een voorlichting van onze docenten over wat de Metal Detox van L’Orèal Professionel doet en wat het inhoudt. Zo komen de studenten erachter wat de werkzame stof er van is en hoe zij deze moeten toepassen bij de klanten in de salon. Deze behandeling vindt op dit moment al plaats in onze salons.

Cashback actie!

Enthousiast geworden over de Metal Detox lijn? Er loopt momenteel een cashback actie waarbij je kan genieten van jouw gratis Metal Detox Treatment behandeling én je maakt ook nog eens kans op 1 van de 10 Metal Detox sets voor thuis t.w.v. €56! Klik hier om deel te nemen aan de actie.