fbpx

Dit zijn dé make-up trends die je niet wil missen!

19-07-2021

Het weer wordt langzamer iets zonniger en daar zijn wij natuurlijk heel erg blij mee! Dit houdt ook meteen in dat er nieuwe make-up trends op komst zijn. Van opvallende ooglooks tot een uitdagende eye-liner look met een sprankelende huid. Lees hier wat de nieuwste make-up trends voor nu zijn!

1) Zo natuurlijk mogelijk

Tegenwoordig zitten we veel thuis achter de computer of hebben we veel Zoom-meetingen. De zin om je make-up helemaal te doen is ver te zoeken en daar sluit deze trend helemaal bij aan. In deze naturel trend staat de huid centraal. Je huid moet stralen, fris en clean eruit zien. Hierbij is het belangrijk om een minimaal aantal producten te gebruiken, zodat je eigen gezonde blos naar voren komt. Highlighter is hier wel belangrijk om te gebruiken, omdat je juist door highlighter een zachte, mooie glans kan creëren. Het is belangrijk dat je huid ‘echt’ en natuurlijk overkomt.

2) Een opvallende lip

De mondkapje worden inmiddels steeds wat minder en dus kunnen we eindelijk onze lippen weer showen! Aankomend seizoen mag je helemaal losgaan met felle lipkleuren en dan vooral de klassieke rode lip.

3) Dramatische ooglook

Een trend die haaks staat op de eerste trend. Hierbij is het juist belangrijk om op te vallen met je ogen en de focus ligt hier dus ook volledig op. Alles mag en alles is mogelijk. Denk hierbij aan de intensiteit en de kleuren van de oogschaduw. Deze ooglook kan je combineren met een gedurfde eyeliner, om zo helemaal op te vallen.

4) Blauwe make-up

Als je van felle kleuren houdt, zit je goed met deze trend. De kleur blauw wordt de nieuwe zomertrend die je zeker gaat terug zien. Misschien is het een beetje uit je comfortzone, maar het is zeker weer eens wat anders. Je zal in ieder geval opvallen met deze nieuwe trend!

Make-up kan erg leuk zijn en er valt altijd nog meer te leren. Met onze visagie opleiding zal je binnen 20 weken de kneepjes van het vak leren en kan je jezelf als ware MUA benoemen.