fbpx

Dé haartrend van nu: faceframing

28-06-2021

Misschien ken je deze trend nog wel van de jaren ’90, maar de iconische face framing trend is weer helemaal terug. Face framing is de perfecte optie voor als je iets nieuws wil proberen, maar niet heel je haar wil verven. Het leuke van face framing is dat het iedereen staat!

Wat is face framing?

Face framing zijn highlights die mooi langs de contouren van het gezicht vallen. Het is eigenlijk een techniek waarbij er een mooi lijstje rondom je gezicht wordt gecreëerd en op deze manier komt je gezichtsvorm nóg mooier uit! Daarbij is face framing (ook wel money piece genoemd) goed voor je portemonnee. De highlights zitten in de voorste plukken van het haar, dus er hoeft maar een klein gedeelte geverfd te worden. Perfect voor een toch net andere look.

Voordelen face framing

  • Voor iedereen! Face framing is perfect voor iedereen die niet zit te wachten op een grote verandering. Of je nu kort of lang haar hebt, dat maakt niet uit.
  • Weinig onderhoud. De kleur loopt subtiel over wanneer je face framing highlights laat zetten en dit is dus perfect voor als je geen zin hebt om telkens je uitgroei weg te werken. Het is zelfs mooi als de face framing uitgroeit.
  • Volume! Je haar zal optisch dikker lijken wanneer je de babylights aan de contour laat zetten, waardoor je diepte in je kapsel creëert.

Enthousiast geworden? Snappen we! We hebben momenteel een leuke face framing-actie in onze salons. Bezoek de kapsalonpagina en bekijk de actie!