fbpx

Mark Melief van Kinki Kappers inspireert studenten Kappersakademie

26-11-2018

Afgelopen week bezochten onze studenten de studio van  L’Oréal Professional in Hoofddorp. Hier kregen ze een inspirerende presentatie van topkapper en ondernemer Mark Melief van Kinki Kappers!

De naam Kinki Kappers zegt je waarschijnlijk veel. Mark Melief is de creative director en mede-eigenaar van Kinki Kappers, dat inmiddels 43 vestigingen telt. Tijdens de presentatie van Mark vertelt hij hoe hij op 15 jarige leeftijd begon met een opleiding aan de Nederlandse Kappersakademie. Hij opende op zijn 19e de eerste Kinki vestiging in Rotterdam samen met Haidy (inmiddels zijn vrouw).

Sterke technische basis

Zijn talent bleef niet onopgemerkt want niet lang daarna deed hij zijn eerste show voor L’Oréal Professionnel. Daarna werden de Kinki vestigingen in rap tempo geopend en bleef Mark veel (internationale) shows doen. “Een onbegrensde geest is plezier voor altijd!” zegt hij. Mark’s motto is om vanuit een sterke technische basis creatief te blijven. En dat konden wij niet beter verwoorden. Mark’s verhaal wist onze studenten enthousiast en geïnspireerd achter te laten.