fbpx

Studenten Kappersakademie ontmoeten ”Experts In Business”

22-11-2018

Deze week hadden Jan- Julius Esser en Ralph den Dekker, twee studenten van de Nederlandse Kappersakademie, het geluk om de seminar “Experts in Business” bij te wonen. Zo’n seminar is voor velen een ‘once in a lifetime opportunity’. 

De seminar werd georganiseerd door Richard Koffijberg, die deze week ook een gastcollege gaf bij de Kappersakademie in Amersfoort. De seminar vond plaats in de studio van L’Oréal in Hoofddorp. Richard is voor veel studenten een groot voorbeeld. Hij heeft het namelijk helemaal gemaakt in de kapperswereld en is daarnaast een goede ondernemer.

Powervrouwen in de kappersbranche

Richard was niet de enige succesvolle ondernemer die aanwezig was tijdens deze seminar. Jan en Ralph maakten kennis met vier powervrouwen die ze het een en ander vertelden over succesvolle marketing. Dit groepje bestond uit: Ilham Mestour, Francis Schroembges, Floor Kleyne en Kim Koffijberg. Naast dat deze vrouwen het hadden over marketing, vertelden ze hun eigen succesverhalen.

Kapsalon met een yogatuin

Zo vertelde Ilham dat ze het haar van de Koningin gedaan heeft, vertelde Francis over haar kapsalon met een yogatuin, deed Floor een boekje open over haar succes en haakte ze in op de term ”powervrouw” en vertelde Kim hoe zij levenslange klanten aan haar salon wist te binden. Al om al was het een zeer waardevolle dag.

De seminar werd afgesloten met een gezellige borrel. Zowel Jan als Ralph geven aan dat dit een dag was om nooit te vergeten!