fbpx

Haarinspiratie: De mohawk braid

03-12-2019

Tromgeroffel… Wij hebben weer een nieuwe braid voor je: de mohawk braid! Een vlecht die je écht een keer moet proberen, bijvoorbeeld met de feestdagen. Je krijgt gegarandeerd complimentjes met deze prachtige vlecht. 

De naam zegt het misschien al: de mohawk braid geeft de illusie weer van een echte mohawk. Maar… maak je geen zorgen! Je hoeft de zijkanten van je hoofd niet kaal te scheren. De vlecht ligt gewoon midden op het hoofd net als een echte mohawk. Je kunt voor een complete mohawk braid kiezen, maar je kunt ook kiezen voor een halve vlecht in combinatie met een staart of half opgestoken haar.

Tijdens onze Masterclass Vlechten & Opsteken leer je ook hoe je andere leuke vlechten maakt. Ben je geïnteresseerd? Vraag dan een vrijblijvende informatiegesprek aan.

Inspiratie mohawk braid

Het leuke aan deze vlecht is dat je het een stoere twist kunt geven of juist een hele formele twist. De laatste variant is heel leuk voor tijdens het kerstdiner. Speaking of feestdagen, heb je nóg meer inspiratie nodig? Bekijk dan onze inspiratie blogs voor haar en make-up.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest