fbpx

Cadeautips voor hem en haar

15-12-2019

Heb jij nog wat cadeautips voor de feestdagen nodig? Neem dan een kijkje in onze salons. Je kunt er namelijk een heleboel leuke cadeaus vinden voor je bestie, boyfriend of moeder! 

1. L’Oréal Professionnel Source Essentielle Radiance Oil
Je haar verdient het beste. Daarom is het fijn om een product cadeau te doen die het haar een boost geeft. L’Oréal Professionnel Source Essentielle Radiance Oil voedt het haar waardoor het zacht en soepel wordt. Daarnaast geeft het je haar een prachtige glans.

2. Tecni.Art Transformer Gel
De Tecni.Art Transformer Gel is een gel die getransformeerd kan worden naar een mousse. Je kunt dit product gebruiken voor meerdere kapsels! Denk aan mooie grote krullen, golvend haar, blow-dries, paardenstaarten met veel volume en nog veel meer. Perfect voor de verschillende kapsels tijdens de feestdagen toch?


3. O.P.I. nagellak
Zoek je een cadeau voor een cosmetica liefhebber? Kies dan voor O.P.I. nagellak. De nagellakjes van O.P.I zijn makkelijk aan te brengen en blijven lang op je nagels zitten. Celebs zijn dol op dit merk! Je kunt kiezen uit een heleboel mooie kleuren.

4. Redken Brews
Zoek je een cadeau voor je boyfriend? Dan zijn producten van Redken Brews een goede keuze. Kies voor een shampoo, conditioner of een wax (je kunt ook een leuk pakketje maken van een paar producten ). Als je haar maar goed zit toch?

5. NKA cadeaupas
De Nederlandse Kappersakademie verkoopt nu ook cadeaupassen! De cadeaupas kan verzilverd worden op al onze vestigingen en geldt op behandelingen en producten.

Alle genoemde producten zijn te koop in de salons van de Nederlandse Kappersakademie.