fbpx

Je haar tegen de zon beschermen?

04-09-2023

Heb jij ook snel last van droog haar als je uit de zon of het zwembad komt? Wil jij je haar tegen de zon beschermen? Dan zijn de producten van Kérastase Soleil iets voor jou!

Hoe fijn is het dat je zonder droge punten terug van vakantie komt. Benieuwd wat de functie is van de Soleil? Lees dan maar gauw verder!

De functie van de Kérastase Soleil

Ga je op vakantie of zit je een lange periode in de zon? Bescherm je haar dan goed! Niet alleen je huid heeft bescherming nodig, maar je haar net zo goed. Met de Soleil van Kérastase biedt je niet alleen bescherming voor je haar, maar je laat je haar ook nog eens schitteren en repareert en sublimeert het haar! Dat wil je toch? Hieronder vind je de functies per product:

Kérastase Soleil Bain (Shampoo)

De Kérastase Soleil Bain is een voedende shampoo die speciaal is ontwikkeld om het haar te herstellen na blootstelling aan de zon. Deze shampoo is verrijkt met voedende ingrediënten die het haar intensief hydrateren en voeden, waardoor het haar weer zacht en glanzend wordt. Daarnaast beschermt deze shampoo het haar tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals UV-straling en chloor.

Kérastase Soleil Masque (Masker)

De Kérastase Soleil Masque. Dit aftersun haarmasker voedt het haar intensief en laat het weer glanzen. Het masker is geschikt voor alle haartypes en beschermt het haar tegen uitdroging door de zon.

Kérastase Soleil Creme UV Sublime  (Leave-in)

De Kérastase Soleil Crème UV Sublime is een leave-in crème die speciaal is ontwikkeld om het haar te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon. Deze crème verzorgt het haar intensief en geeft het een prachtige glans. De formule is verrijkt met vitamine E, die het haar beschermt tegen vrije radicalen en het haar gezond houdt. Daarnaast bevat de crème ook UV-filters die het haar beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon.

De Kérastase Soleil Huile Sirène (Zoutspray)

De Kérastase Soleil Huile Sirène is een leave-in zoutspray die het haar textuur geeft. Deze spray is speciaal ontwikkeld om het haar te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon, zee en chloor. Het product bevat een unieke formule met voedende ingrediënten die het haar verzorgen en hydrateren. De spray is geschikt voor alle haartypes en kan gebruikt worden op zowel nat als droog haar.

Meer weten?

Wil jij je haar beschermen tegen de zon? In onze webshop kun je de producten van Kérastase Soleil direct bestellen! Vanaf 30,- euro wordt het gratis thuisbezorgd en als je voor 15:00 uur besteld wordt het dezelfde dag nog verzonden.

Bekijk hieronder de Tiktok van onze studenten over de Kerastase Soleil producten. We love it!

 

@kappersakademie Mega handig voor op vakantie😍 ( LET OP: Kérastase is enkel bij salon Pompenburg verkrijgbaar ) #fyp #voorjou #viral #pompenburg #kerastaseofficial ♬ origineel geluid – Nederlandse Kappersakademie