fbpx

Dit zijn DE haarkleuren van 2022

01-02-2022

Het is nog het begin van 2022, hoe tof om het nieuwe jaar in te luiden met een nieuwe haarkleur! Dé haarkleuren van 2022 variëren van zwart tot blond en alles daartussen in. Door welke trend laat jij je inspireren?

  • Soft cool black

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kendall (@kendalljenner)

Kendall Jenner heeft het soft cool black weer helemaal in gemaakt! Deze kleur zwart gaan we ontzettend vaak terug zien dit jaar!

  • Caramel melt balayage

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Selena Gomez (@selenagomez)

De laatste jaren is balayage al razend populair en ook in 2022 gaan we het heel veel terug zien. Vooral op deze manier! De caramel melt balayage is de perfecte manier om te ondervinden wat de perfecte nieuwe haarkleur is voor jou.

  • Koper blond

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Debby Ryan (@debbyryan)

Rood is ook een kleur die we veel terug gaan zien maar het is begrijpelijk dat rood wel een hele grote stap is als dit nu jouw eigen haarkleur niet is. Koper blond is de perfecte kleur om van de winter over te gaan naar de lente omdat deze kleur een warme toon heeft. Het is iets roder dan de bekende peachy blond en een echte trend dit jaar!

  • Kastanje bruin

Kastanje bruin is altijd al een veel gekozen kleur geweest. Dit jaar belooft het ook een echte trend te worden. Kate Middelton rockt de kleur al jaren maar de kastanjebruine lokken werden helemaal populair toen we afgelopen herfst teruggingen naar de natuurlijke tinten!

 

Heb jij je inspiratie gevonden? Maak dan nu een afspraak in één van onze salons.