fbpx

Schitter met één van deze feestdagen make-up looks!

21-12-2021

 

Op zoek naar make-up speciaal voor de feestdagen rondom kerst en de jaarwisseling? Laat ons jou inspireren met sprankelende make-up looks, zodat jij jouw look voor de feestdagen af kan maken! Naast een kapsel met feestelijke touch, mag een stralende make-up look namelijk niet ontbreken. Houdt je het naturel of ga je voor de full glam?

metallic oogschaduw feestdagen
Metallic oogschaduw
Go with the glow! Deze oogschaduw schittert prachtig in het licht, wat ervoor zorgt dat je ogen mooi oplichten. Wil je dat de focus extra op je ogen komt te liggen? Maak dan je look af met een nude lipstick of een getinte lippenbalsem.

gouden make-up look
Je bent GOUD waard
Goud is een hele chique en feestelijke kleur, en daarom perfect om te gebruiken voor de kerst make-up! Een gouden oogschaduw, gouden glitters over de oogschaduw of een gouden highlighter. Experimenteer erop los!

roze feest make-up
Think Pink
Draag je niet vaak make-up, maar wil je tijdens de feestdagen iets meer uitpakken? Ga dan voor een licht roze oogschaduw, breng een beetje highlighter aan in de inner corners van je ogen. Gebruik daarbij een licht roze lipstick en jouw feestlook is af! Zo til je jouw dagelijkse look naar een hoger niveau.


All eyes on you
Niet bang om in de spotlights te staan? Dan is een felrode of heel donkerrode lipstick de juiste keuze! Houd de oog make-up rustig en ga helemaal los met een mooie rode lippenstift. Om het nog iets spannender te maken kan je ook nog een glitter gloss op je lippen aanbrengen.

Houd jij nou ontzettend van make-up en zou je willen visageren als een professional? Bekijk dan eens onze Avondopleiding Visagie/Make-up Artist in 20 weken.