fbpx

Coronavirus: Tijdelijke sluiting kapsalons tot en met 2 maart 2021

17-12-2020

Update 3 maart 2021: de kapsalons van de Nederlandse Kappersakademie zijn vanaf heden weer geopend! 

Helaas dwingen de maatregelen van de nationale lockdown ons om alle kapsalons te sluiten tot en met maandag 2 maart 2021.

Op dit moment zijn onze deuren van de vestigingen dus gesloten en voeren we het onderwijs voor onze studenten op dit moment op afstand/ online uit. De gezondheid van onze studenten, klanten en medewerkers is voor ons het belangrijkste op dit moment! Wij hopen dat u begrip heeft voor deze situatie.

Wij willen uiteraard niets liever dan onze klanten straks weer ontvangen in onze salons en onze studenten weer hun training kunnen bieden. We vragen dan ook aan al onze studenten en klanten om nog even geduld te hebben. Wilt u alvast een afspraak inplannen na maandag 2 maart 2021? Dat kan in ons online afsprakenboek. Daar maken we het mogelijk om vanaf dan weer knipafspraken in te plannen in alle vestigingen.

Voor informatie over onze opleidingen/ inschrijven voor opleidingen, kunt u rechtstreeks contact opnemen met één van onze studieadviseurs. Zij zijn tijdens kantooruren bereikbaar via 010-4136510 of via info@kappersakademie.nl.

Wij hopen weer spoedig onze deuren te kunnen openen voor al onze studenten en klanten!

Wilt u op de hoogte worden gehouden van ontwikkelingen binnen onze organisatie met betrekking tot het Coronavirus? Meldt u dan hier aan voor onze nieuwsbrief.