fbpx

Inspiratie: Kies een make-up look dat past bij je sterrenbeeld

30-12-2019

Je outfit ligt al klaar voor oud & nieuw, alleen nog je make-up en je bent ready to party! Wil je een nieuwe make-up look uitproberen, maar je hebt geen inspiratie? Je sterrenbeeld vertelt je welke make-up look precies bij je past! Heb je ook nog wat haarinspiratie nodig? Dan helpen we je daar ook graag bij!


Ram (21 maart – 20 april)
Je bent een echte daredevil. Daarom ben je ook niet bang om voor een gewaagde make-up look te kiezen. Wat is er gewaagder dan een oranje oogschaduw op je ogen? Combineer dit met een mooie nude-kleurige lip and you’re all set.

Pinterest

Stier (21 april – 20 mei)
Je bent betrouwbaar, liefhebbend en houd wel van een beetje glitz and glam. Wat daarbij past? Goud en glitter! Kies voor een goudkleurige glitter oogschaduw en combineer deze met een rode lip voor een romantische look.

Pinterest

Tweelingen (Tweeling) (21 mei – 21 juni)
Jij bent niet bang om iets nieuws uit te proberen! Je zit vol energie en bent ook wel een beetje nieuwsgierig. Omdat je het soms lastig vind om keuzes te maken, helpen we je een handje. Kies voor rode oogschaduw of eyeliner in combinatie met een lichtkleurige lip.

Pinterest

Kreeft (22 juni – 22 juli)
Je hebt een zachte persoonlijkheid. Je bent emotioneel, meegaand en verzorgend. Daarom past een zachte kleur goed bij je. Denk bijvoorbeeld aan lichtroze oogschaduw met wat glitters. Dit in combinatie met een nude-kleurige lip en je party look is ready.

Pinterest

Leeuw (23 juli – 23 augustus)
Je bent creatief, het is dus niet heel moeilijk om een unieke make-up look te creëren. Aangezien je ervan houdt om in de schijnwerpers te staan, kiezen we voor een “spotlight-waardige” look. Wat dacht je van rosé gouden oogschaduw in combinatie met roze lip?

Pinterest

Maagd (24 augustus – 23 september)
Je bent verlegen en bescheiden, daarom is een make-up look die te veel opvalt niets voor jou. Maar om toch een leuke party look te creëren kun je het beste kiezen voor een nude gekleurde smokey eye. Een gloss op je lippen maakt het geheel af.

Pinterest

Sterrenbeeld Weegschaal (24 september – 23 oktober)
Je bent romantisch en elegant. Daarom is het vanzelfsprekend dat je kiest voor een look die liefde uitstraalt. Dat houdt in: lichte kleuren zoals roze en goud op de ogen. En donkere kleuren zoals rood en roze op de lippen.

Pinterest

Schorpioen (24 oktober – 22 november)
Je zit vol met passie, bent een beetje mysterieus en hebt een sterke persoonlijkheid. Daarom past daar een look bij die duister, mysterieus en toch verleidelijk is. Kies voor een donkere lip. Denk aan bordeaux in combinatie met een smokey eye.

Pinterest

Boogschutter (23 november – 21 december)
Je bent een free spirit en vind het niet belangrijk om in de spotlights te staan. Je houdt namelijk van een zorgeloos bestaan. Teveel make-up is daarom een no go. Kies voor een zilveren glitter eyeliner in combinatie met een rode lip.

Pinterest

Steenbok (22 december – 20 januari)
Simple is the way to go. Je houdt niet van teveel poespas en houdt je make-up daarom het liefst eenvoudig. Een snelle make-up look, creëer je door een cat eye te creëren in combinatie met een donkere lip.

Pinterest

Waterman (21 januari – 19 februari)
Je bent iemand die altijd positief en bubbly is. Speaking of bubbly, omdat jouw sterrenbeeld matcht met het element water, is het leuk om de kleur blauw te verwerken in je look. Dat kan op je lip of op de ogen. Je houdt immers van uniekheid. But don’t overdo it. 

Pinterest

Vissen (20 februari – 20 maart)
Je hebt een zachte en warme persoonlijkheid. Kies daarom voor warme kleuren zoals koper kleurige oogschaduw met een lichtroze lip.

Pinterest