fbpx

5x Shampoo voor ieder haartype

12-11-2018

Mooi en gezond haar is belangrijk. Om ervoor te zorgen dat ons haar goed zit, is het belangrijk dat wij het goed verzorgen met de juiste haarproducten zoals shampoo, haarmaskers en haarolie. Naast dat we ons haar vaak borstelen met de verkeerde borstel, wassen we ons haar ook vaak met de verkeerde producten. Het is van belang om verzorgingsproducten te gebruiken die passen bij jouw haar! Wij vertellen je welke dat zijn. 

1. Dun haar
Je kent het wel. Je haar heeft geen volume, wordt snel vet en voelt dun aan. Het is dan verstandig om geen producten te gebruiken die te zwaar zijn voor je lokken. Deze producten voorkomen namelijk dat er volume kan ontstaan. Het beste wat je dan kunt gebruiken is een product dat volume aanbrengt zoals de Volumetry Shampoo van L’Oréal Serie Expert. Deze shampoo zorgt voor voller uitziend haar én zuivert ook nog eens je haarwortels waardoor het niet snel vet wordt.

2. Dik en pluizig haar
Prachtig dik haar, dat willen we allemaal wel! Alleen zoals velen zeggen kan het zowel een zegen als een vloek zijn. Dik haar is namelijk lastig in model te krijgen en pluist enorm. Gebruik daarom een verzachtende anti-pluis shampoo zoals de Liss Unlimited Shampoo van L’Oréal Serie Expert. Deze shampoo verzacht en zuivert de hoofdhuid én gaat pluizend haar tegen.

3. Krullend/kroes haar
Vergeleken met stijl haar heeft krullend/kroes haar enorm veel volume. Krullend haar kan erg snel droog en breekbaar worden en heeft dan ook een andere verzorging nodig. Het is daarom belangrijk om een product te gebruiken die hydraterend is en speciaal is ontwikkeld voor krullen, zoals de Curl Contour Shampoo van L’Oréal Serie Expert. Deze shampoo voedt het haar en brengt definitie aan in de krul.

4. Droog en beschadigd haar
Je wordt niet geboren met droog en beschadigd haar. Droog en beschadigd haar heeft meerdere oorzaken. Voorbeelden hier van zijn de zon, chloor en hete stylingstools. Als jij last hebt van beschadigd haar, zal je dof haar met klitten wel herkennen. Wanneer dit het geval is kan je, je haar het beste verzorgen met een herstellend product zoals de Absolut Repair Lipidium Shampoo van L’Oréal Serie Expert. Deze versterkt, herstelt, repareert en beschermd je haar.

5. Gekleurd haar
Je zou het misschien niet denken maar geverfd haar wordt anders verzorgd dan ongekleurd haar. Gekleurd haar heeft namelijk meer te verduren. Natuurlijk wil je dat het net zo straalt, mooi en gezond eruit ziet als wanneer je, je haar nog nooit hebt gekleurd. Gebruik daarom een product dat speciaal voor geverfd haar is ontwikkeld zoals de Vitamino Color A Ox colour protection shampoo van L’Oréal Serie Expert. Deze zorgt voor kleur-, zonnebescherming en glanzend haar.