fbpx

Richard Koffijberg bezoekt de Kappersakademie

20-11-2018

Op 19 november 2018 bezocht Richard Koffijberg de Nederlandse Kappersakademie in Amersfoort om een gastcollege te geven aan onze studenten. Meerdere keren per jaar nodigen wij kappers en ondernemers uit om onze studenten te inspireren. 

Van iemand die succesvol in het kappersvak wil je natuurlijk alles weten! Zoals Richard Koffijberg … Zo richtte hij zijn eigen kapperszaak op, werd deze uitgebreid en staat het tegenwoordig bekend als een topsalon in Nederland: Koffijberg Hairdressers. Maar Richard staat bekend als nog veel meer. Naast dat hij een topkapper en ondernemer is, is hij ook bedrijfsadviseur en voormalig vice-voorzitter van ANKO. Het is dus vanzelfsprekend dat onze studenten volledig aan zijn lippen hingen.

Succes in het kappersvak

De gastcollege stond in het teken van de verschillende groeifases waarin een (kappers)bedrijf zich kan bevinden. Richard vertelde veel over zijn eigen (leerzame) ervaringen uit de praktijk. Daarnaast gaf hij ook nog een uitgebreide presentatie over persoonlijke communicatiestijlen. De studenten hebben hier zeker veel aan gehad en dit was een zeer waardevolle middag!