fbpx

‘’Ik voel me vereerd dat ik ook genomineerd ben’’

28-04-2022

Isabella volgt de opleiding MBO 4 Haarstylist Allround  + Salonmanager in twee jaar (BOL). Al onze studenten van de mbo 4 opleiding krijgen de kans om mee te doen met de Coiffure Award, zo ook Isabella en zij heeft die kans met beide handen aangegrepen. We vragen Isabella naar haar Road To the Finals!

 

Voorlichting over de Coiffure Award

Toen Isabella nog op de middelbare school zat wist ze al zeker dat ze naar de Nederlandse Kappersakademie zou gaan. Tijdens de voorlichting op school hoorde ze over de Coiffure Award. ‘Ik dacht meteen: Wow! Dat is supergaaf!’’ Het leek haar heel leuk om de fotoshoot mee te mogen maken en creatief bezig te zijn.

 

De dag van de fotoshoot

‘’De Coiffure Award 2022 stond dit jaar in het teken van Craft the Future. Ik moest daarbij heel erg denken aan Star Wars en Marvel. Daar heb ik op ingespeeld en zo ben ik op het idee van mijn creaties gekomen.’’ De nummer 1 reden van Isabella om mee te doen aan de Coiffure Award is het creatief bezig zijn, zowel in de voorbereidingen als op de fotoshoot dag zelf. “Ik heb ook veel geleerd door te shooten met een professionele fotograaf. Ik moest mijn aanpak aanpassen, je stijlt het haar heel anders af dan hoe je dat in de salon zou doen.”

 

De nominatie

Toen er bekend werd gemaakt dat Isabella genomineerd was, was ze een klant aan het helpen. ‘’Iedereen was super blij, alle docenten en klasgenoten feliciteerde me en mijn moeder was super trots! Als ik naar de andere genomineerden kijk, voel ik me vereerd dat ik ook genomineerd ben!’’

 

De voorbereidingen voor het gala

Isabella is al druk bezig met de voorbereidingen voor het Coiffure Award gala. Zij zal, net zoals de andere drie genomineerde studenten, op zondag 15 mei aanwezig zijn tijdens het Coiffure Award gala in Hilversum, waar de winnaars van de 30ste editie van de Coiffure Award bekend zullen worden gemaakt.

‘’Mijn jurk heb ik al gekocht. Mijn moeder heeft haar jurk ook al en mijn vader en vriend hebben al een pak gehuurd. We kijken er erg naar uit!’’

Nog een keer meedoen

‘Ik ben super blij dat ik mee heb gedaan met de Coiffure Award tijdens mijn schoolperiode, ik raad het elke student aan! Als ik erop terugkijk is het zó leuk om te brainstormen over alle mogelijke creaties, ik zou er nog veel meer willen maken!’’

Zou jij ook graag willen deelnemen aan de prestigieuze haarmode wedstrijd? Bekijk dan onze mbo 4 opleiding en plan een afspraak in met één van onze studieadviseurs.