fbpx

5x de leukste festival haar looks

16-06-2022

Het festivalseizoen is eindelijk weer in volle gang! Dat betekent uitpakken met glitters, vlechten, krullen, accessoires en nog veel meer. Wij hebben de vijf leukste festival kapsels voor jou op een rijtje gezet. Zo ga jij de volgende keer met een echt festival kapsel de deur uit!

Bubbelstaarten

De bubbelstaarten zijn een echte trend dit festivalseizoen. Het bijzondere van dit festival kapsel is dat je deze look zowel bij kort als lang haar kan creëren. Bekijk onze Tiktok tutorial waarin we je laten zien hoe je de bubbelstaarten zelf kan maken!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ? EDM Britt ✨ (@unicorn.raver)

Wavy!

Houd je je festival kapsel liever simpel? Ga dan voor de beach waves! Deze zijn makkelijk te creëren met een stijl- of krultang. Gebruik voor het maken van de beach waves deze spray van L’Oréal professionnel waarmee je moeiteloos een warrige en stijlvolle beach look maakt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Accessoires

Vooral haarringen ga je ontzettend veel zien dit festivalseizoen. Maar ook haarclips, bloemen, glitters en andere accessoires kunnen niet ontbreken in jouw festival kapsel. Een leuke tip voor als je haarringen gaat gebruiken: maak een gave Viking vlecht door de haarringen erin te verwerken.

De vlecht blijft een hit

Een vlecht is helemaal festival proof! Het blijft de hele dag (en nacht) zitten. Super geschikt als je van podium naar podium danst. Ga dit jaar voor een dubbele Dutch braid, een Viking vlecht of een doortrekvlecht. Bekijk onze TikTok tutorial waarin we je laten zien hoe je de doortrekvlecht maakt.

Shine!

Een festival look die we elk festival terugzien zijn de glitters! Maak leuke space buns en vul je scheiding met glitters of spray glitters door je vlecht heen met een glitterspray. Zo val jij zelfs in de avonduurtjes nog op.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AMBER (@amber_hairstylist)

Extra tips

Met de juiste stylingproducten, elastiekjes en tools uit onze webshop, blijft jouw festival haar de hele dag goed zitten. Gebruik bijvoorbeeld de extra sterke fixatiespray Techni.ART Air Fix van L’Oréal Professionnel om je haar 24 uur lang te fixeren én te beschermen tegen UV-stralen. Regent het? Ook geen probleem, want deze spray heeft een anti-frizz bescherming waardoor jouw haar niet zal gaan pluizen.

Na al die festivals, is je haar wel toe aan wat extra verzorging. Dit geweldige masker zorgt ervoor dat jouw haar er weer stralend en er verzorgd uitziet. In onze webshop hebben we ook andere fijne shampoos, conditioners en maskers zodat jouw haar ook dit festivalseizoen weer overleeft.