fbpx

Vacature Commercieel Medewerker (32-40 uur per week)

De Nederlandse Kappersakademie staat bekend als een van de meest gerenommeerde particuliere onderwijsinstellingen in Nederland. Met meer dan 70 jaar ervaring en vijf vestigingen is de Nederlandse Kappersakademie dé opleider voor kappers en hairstylisten in Nederland.

Functie: Commercieel Medewerker
Voor ons Sales & Marketingteam zijn we op zoek naar een enthousiaste Commercieel Medewerker. Als Commercieel Medewerker bij de Nederlandse Kappersakademie werk je in een dynamische omgeving waar dagelijks contact plaatsvindt met jonge leerlingen en volwassenen die interesse hebben in het kappersvak. Je geeft enthousiast en uitgebreid advies over onze verschillende opleidingen tijdens informatiegesprekken en open dagen. Daarnaast zijn we aanwezig op diverse beurzen en scholingsmarkten, waar we alles vertellen over het kappersvak en onze opleidingsmogelijkheden. Ook verzorg je de content voor onze social mediakanalen, waaronder Instagram en Facebook. Heb je hiermee nog geen ervaring? Geen probleem, wij leren je het graag! Je wordt uitgebreid ingewerkt en opgeleid, zodat je binnen no time alles zelfstandig kunt.

Je standplaats is ons hoofdkantoor in Rotterdam. Soms bezoek je ook een van onze andere vestigingen (Rijswijk, Amsterdam of Amersfoort) voor bijvoorbeeld open dagen of het voeren van informatiegesprekken. Deze locaties zijn allemaal goed bereikbaar met het OV, maar je kunt ook gebruikmaken van onze bedrijfsauto.

Wat zoeken wij:
– Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
– Leergierig, klantvriendelijk en een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
– Flexibel;
– Minimaal MBO werk- en denkniveau;
– Beschikbaarheid van 32 tot 40 uur per week;
– Ervaring met Canva en/of Salesforce is een pre, maar geen vereiste.

Wat bieden wij?
– Fijne collega’s om mee samen te werken;
– Een dynamische en leerzame werkplek;
– Een goed salaris;
– Een pensioenregeling;
– Een reiskostenvergoeding.

Herken jij jezelf in deze eigenschappen en zoek je een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan direct door je CV en motivatie hieronder te uploaden!