Kappersopleiding Amsterdam

Op onze kappersschool in Amsterdam leer je vaktechnisch een goede kapper te worden. Bovendien ontwikkelen wij je commerciële talenten. Wij werken met producten van L’Oréal Professionnel, die uitsluitend voor de betere salons bestemd zijn. 

  • Praktijkgerichte aanpak
  • De salon is je klaslokaal
  • Diepgaande kennis van zowel dames- als herenvak
  • Ervaren docenten met passie voor het vak
  • Geen lesuitval
  • Uitstekend bereikbaar met het OV 

Dagopleiding Amsterdam
De kappersopleiding Amsterdam (MBO niveau 3) heeft een duur van twee jaar. De dagopleiding is zeer gevarieerd vormgegeven. Je leert alle moderne technieken uit het kappersvak. 90% van de tijd wordt besteed aan praktijkonderwijs (salonervaring), en slechts 10% betreft theoretische vakken. 

Avondopleiding Amsterdam
De avondopleiding kapper is bedoeld voor mensen die in een korte tijd het kappersvak willen leren. Op onze kappersschool word je op professionele wijze en in een ontspannen sfeer begeleid door deskundige docenten. 

Goed bereikbaar!
Vanuit Amsterdam Centraal Station pak je tram 16 of 24 en stap je praktisch voor de deur uit. De vestiging zit in een hele leuke buurt, omgeven door een supermarkt en diverse eetgelegenheden. Overdag wordt onze salon dan ook druk bezocht door een diversiteit aan klanten; bijvoorbeeld toeristen, internationale studenten maar ook tante Nel uit de Jordaan.   

Ben je geïnteresseerd in één van onze kappersopleidingen in Amsterdam
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0900-8620 of info@kappersakademie.nl. In een persoonlijk gesprek nemen we je wensen en verwachtingen graag met je door en bekijken we welke kappersopleiding het beste bij jou past! 

Bekijk hieronder een overzicht van onze kappersopleidingen per plaats:
Kappersopleiding Den Haag

Kappersopleiding Rotterdam

Kappersopleiding Amersfoort

Nederlandse Kappersakademie Amsterdam
Weteringschans 167
1017 XD Amsterdam

Kappersopleiding Amsterdam