fbpx

Kappersopleiding Den Haag

Dagopleiding

Op zoek naar de beste en meest creatieve kappersopleiding? Bij de NKA kun je erkende MBO opleidingen op niveau 3 en 4 volgen (tot 21 jaar). Hierbij spelen mode en visagie een belangrijke rol. Na afronding van je opleiding kan je uitgaan van 100% baangarantie.

· MBO 2 Kapper in één jaar (BOL)

· MBO 3 Allround Kapper in twee jaar (BOL)

· MBO 3 Haarstylist dame in twee jaar (BOL)

· MBO 3 Haarstylist heer in twee jaar (BOL) 

· MBO 4 Allround Kapper + Salonmanager in twee jaar (BOL)

· MBO 4 Salonmanager in één jaar (BBL)

Avondopleiding

Aan de slag als professionele (thuis)kapper? Bij de avondopleiding Hairstylist (vanaf 21 jaar) leer je in 40 weken de basis van het kappersvak: wassen, knippen, föhnen, modisch permanenten, kleuren, etc. Altijd in een professionele kapsalon en met focus op de praktijk!

· Hairstylist

Wist je dat? Wij bieden ook een visagie opleiding aan: in 20 weken leer jij alles over smokey eyes, contouren, etc. Wil je je verder specialiseren? Combineer de verkorte avondopleidingen met:

· Masterclass Barbier

· Masterclass Cut & Colour

· Masterclass Vlechten & Opsteken

Locatie

Op zoek naar een professionele kappersopleiding nabij Den Haag? In Rijswijk kun je terecht voor erkende MBO kappersopleiding (niveau 3 en 4) of de avondopleiding Hairstylist die gemakkelijk te combineren is met werk en/of gezin.

De focus ligt op de praktijk: de kapsalon is je leslokaal. Heb jij interesse in één van de opleidingen? Bel vrijblijvend met onze studieadviseurs via 0800 – 0123.

Kapsalon Den Haag

Wil je een afspraak maken voor een behandeling in onze kapsalon nabij Den Haag? Dat kan eenvoudig online of bel 070 – 890 06 56.

Steenvoordelaan 267
2284 CM Rijswijk

Aanmelden open dag