fbpx

Kappersopleiding Amsterdam

Dagopleiding

Droom jij ervan om professioneel hairstylist te worden? Start dan nu met één van onze erkende MBO opleidingen (tot 21 jaar). Tijdens de opleiding leer je het vak in de praktijk – slechts 10% theorie – zodat je na je opleiding verzekerd bent van een baan.

· MBO 2 Kapper in één jaar (BOL)

· MBO 3 Allround Kapper in twee jaar (BOL)

· MBO 3 Haarstylist dame in twee jaar (BOL)

· MBO 3 Haarstylist heer in twee jaar (BOL) 

· MBO 4 Allround Kapper + Salonmanager in twee jaar (BOL)

· MBO 4 Salonmanager in één jaar (BBL)

Avondopleiding

In korte tijd de basis leren van het kappersvak? In 40 weken (1 avond per week) leer je tijdens onze avondopleiding o.a. knippen, kleuren, en föhnen. De opleiding (vanaf 21 jaar) biedt je de mogelijkheid om iets te doen met je passie voor haar. De lessen zijn goed te combineren met werk en gezin.

· Opleiding Hairstylist

Wil je je verder specialiseren? Combineer de verkorte kappersopleiding met:

· Opleiding Make-up Artist / Visagie 

· Masterclass Barbier

· Masterclass Cut & Colour

· Masterclass Vlechten & Opsteken

Locatie

Kappersopleiding volgen bij het bekendste opleidingsinstituut van Nederland? Bij de Nederlandse Kappersakademie in Amsterdam leer je alle ins en outs van het kappersvak.

De lesprogramma’s zijn praktijkgericht en wij garanderen geen lesuitval. Meer weten over de dagopleiding of avondopleiding? Neem contact op met onze studieadviseurs via info@kappersakademie.nl of 0800 – 0123.

Kapsalon Amsterdam

Wil je een afspraak maken voor een behandeling in onze kapsalon in Amsterdam? Dat kan eenvoudig online of bel 020 – 626 34 30.

Weteringschans 167
1017 XD Amsterdam

Aanmelden open dag