fbpx

Kappersopleiding Amersfoort

Dagopleiding

In twee jaar je kappersdiploma behalen? Wij bieden verkorte erkende MBO opleidingen aan (tot 21 jaar), waarbij de focus ligt op de praktijk: de kapsalon is je leslokaal. Na je opleiding ben je verzekerd van een baan (100% baangarantie).

· MBO 2 Kapper in één jaar (BOL)

· MBO 3 Allround Kapper in twee jaar (BOL)

· MBO 3 Haarstylist dame in twee jaar (BOL)

· MBO 3 Haarstylist heer in twee jaar (BOL) 

· MBO 4 Allround Kapper + Salonmanager in twee jaar (BOL)

· MBO 4 Salonmanager in één jaar (BBL)

Avondopleiding

In korte tijd de basis van het kappersvak leren? Je leert bij Hairstylist (vanaf 21 jaar) het kappersvak in 40 weken, verspreid over 10 maanden (afhankelijk van de vakantie). De lessen zijn goed te combineren met werk en gezin. Heb je ook een passie voor make-up? Volg de visagie opleiding in 20 weken.

· Hairstylist in 40 weken

Wil je meer verdieping? Combineer de avondopleiding met de volgende masterclasses:

· Masterclass Barbier

· Masterclass Cut & Colour

· Masterclass Vlechten & Opsteken

Locatie

De kapsalon in Amersfoort is gevestigd aan het Prinses Julianaplein 6. Je kunt hier terecht voor alle kappersbehandelingen zoals knippen, kleuren, föhnen en permanenten.

In de salon word je geholpen door studenten van de kappersopleiding. In Amersfoort kun je namelijk een opleiding volgen tot hairstylist: dagopleiding tot 21 jaar of avondopleiding vanaf 21 jaar. Meer informatie? Neem contact op met onze studieadviseurs.

Kapsalon Amersfoort

Wil je een afspraak maken voor een behandeling in onze kapsalon in Amersfoort? Dat kan eenvoudig online of bel 033 – 712 20 00.

Prinses Julianaplein 6
3817 CS Amersfoort

Aanmelden open dag