fbpx

Tarieven MBO 4 Salonmanager in één jaar (BBL)

De Nederlandse Kappersakademie is een particuliere opleiding. Kwaliteit en praktijk zijn voor ons de belangrijkste uitgangspunten.

Het lesgeld voor de een jarige opleiding bedraagt € 4.000,-*. Dit is inclusief materialenpakket voor de keuzedelen, licenties voor online lesboeken, licenties voor online Nederlands, Engels en rekenen (3F), fotoshoot + deelname Coiffure Award en examengeld. Het lesgeld is exclusief modellenvergoedingen.

Bel gratis 0800-0123 Vraag informatiegesprek aan
Informatie over studiefinanciering


Betaling

Betaling van het lesgeld kan op twee manieren: maandelijks (betaalplan 1) of in twee termijnen (betaalplan 2).

Betaalplan 1 / Maandelijks
De inschrijftermijn voor start van de opleiding bedraagt € 300,-. Vervolgens via automatische incasso in 10 achtereenvolgende maandelijkse termijnen van € 370,-.

Betaalplan 2 / In twee termijnen (korting van €195,-)
Bij inschrijving van de opleiding de eerste termijn van € 300,-. Een maand voor aanvang van de opleiding de tweede termijn van € 3.505,-. Bij betaling in twee termijnen ontvang je een korting van € 195,- en bedraagt het lesgeld voor de 1-jarige BBL opleiding € 3.805,-*.

* Prijswijzigingen voorbehouden.

Subsidie

Subsidieregeling praktijkleren
De opleiding MBO 4 Salonmanager is een BBL opleiding (beroeps begeleidende leerweg). Dit houdt in dat je 1 dag in de week naar school gaat en maximaal 4 dagen in de week werkt in een kapsalon. Je hebt hiervoor een dienstverband in een kapsalon nodig tevens een aanvullende stage-overeenkomst. De kapsalon waar je werkt dient erkend te zijn als leerbedrijf. Tijdens je opleiding ontvang je dus een salaris volgens de CAO. Na het afronden van je opleiding kan je werkgever € 2.700,-. subsidie** terugkrijgen. In dat geval kost je opleiding slechts € 1.200,-

** Let op! De regeling subsidie BBL geldt sinds 1 januari 2014 en geldt tot en met 2023.