fbpx

Tarieven MBO 2 Kapper in één jaar (BOL)

De Nederlandse Kappersakademie is een particuliere opleiding. Kwaliteit en praktijk zijn voor ons de belangrijkste uitgangspunten. Omdat het lesaanbod anders is dan in het reguliere onderwijs, liggen de kosten gemiddeld hoger.

Hier staat tegenover dat je verzekert bent van een opleiding met kwaliteit. Lesuitval komt tijdens je opleiding niet voor.  Het startsalaris van NKA-studenten ligt vaak hoger dan gemiddeld. Daarnaast volg je de opleiding versneld. Je zit minder lang op school dan bij een reguliere opleiding en je kan eerder beginnen met werken.

Het lesgeld voor de éénjarige opleiding bedraagt € 6.100,-*. Dit is inclusief materialenpakket kapper, materialenpakket visagie, licenties voor online lesboeken en visagie en licenties voor online Nederlands en rekenen (2F). Het lesgeld is exclusief examengeld, modellenvergoedingen en kledingpakket.

Kies je ervoor om na je opleiding MBO 2 Kapper door te stromen naar MBO 3 Haarstylist Allround (Dame & Heer) in twee jaar (BOL)? Dan ontvang je 10% korting op het lesgeld van de opleiding MBO 3 Haarstylist Allround (Dame & Heer) (ongeacht je keuze voor het betaalplan).

Het wettelijk lesgeld van € 1.202,- dat studenten ouder dan 18 jaar moeten betalen, komt te vervallen omdat je je inschrijft voor particulier onderwijs.

Bel gratis 0800-0123 Vraag informatiegesprek aan
Informatie over studiefinanciering


Betaling

Betaling van het lesgeld kan op twee manieren: maandelijks (betaalplan 1) of in drie termijnen (betaalplan 2).

Betaalplan 1 / Maandelijks
De inschrijftermijn voor start van de opleiding bedraagt € 475,-. Vervolgens via automatische incasso in 12 achtereenvolgende maandelijkse termijnen van € 468,75.

Betaalplan 2 / In drie termijnen (korting van € 250,-)
Bij inschrijving van de opleiding de eerste termijn van € 475,-. Een maand voor aanvang van de opleiding de tweede termijn van € 2.687,50 In de 6e maand van de opleiding de laatste termijn van € 2.687,50 Bij betaling in drie termijnen ontvang je een korting van € 250,- en bedraagt het lesgeld voor de éénjarige opleiding € 5.850,-*.

* Prijswijzigingen voorbehouden.