Informatie

Veel aanbieders van kapperscursussen bieden schriftelijke opleidingen tot kapper aan. Bij de Nederlandse Kappersakademie geloven we dat je het kappersvak alleen in de praktijk écht kunt leren. Daarom vinden onze lessen van de avondopleiding plaats in professionele kapsalons. 

Waarom kies je voor onze avondopleiding kapper:

  • De salon is je klaslokaal
  • Geen verplichte stage
  • Les in de praktijk
  • Iedere opleiding wordt afgesloten met een certificaat of diploma

Start van je carrière

De avondopleiding Hairstylist I dames is bedoeld voor volwassenen vanaf 21 jaar, die in een korte tijd het kappersvak willen leren. Dit gebeurt onder leiding van deskundige docenten in een ontspannen sfeer. In 40 lessen leer je onder andere wassen, föhnen, knippen, watergolven, modisch permanenten en kleuren.

Aansluitend kun je de vervolgopleiding Hairstylist II dames/heren volgen. In wederom 40 lessen krijg je een verdieping over kleuren, leer je trendy knip- en snijtechnieken voor zowel dames als heren, gecombineerd met een grote variatie aan stylingtechnieken.

Als een kers op de taart kun je deze avondopleidingen tot kapper afsluiten met een Masterclass Lang Haar. In 12 lessen leer je vlechten, opsteken, gala-kapsels en bruidskapsels te maken en leer je visagie in combinatie met kapsels. 

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden? Dan kunnen we ons voorstellen dat je graag een keer komt kijken. Neem voor een vrijblijvende rondleiding en meer informatie contact met ons op via 0900-8620 of info@kappersakademie.nl.

We beantwoorden dan ook graag al je vragen over kappersopleidingen en kapperscursussen!

Veelgestelde vragen

Bekijk de veelgestelde vragen of stel je vraag per e-mail: info@kappersakademie.nl.