Proeflesdagen

Dit schooljaar zijn er geen proeflesdagen meer gepland. Wil je meer weten over de opleiding of je inschrijven? Meld je dan aan voor een informatiegesprek op locatie!

  • Proef de sfeer
  • Maak kennis met het kappersvak
  • Neem gerust je vriend of vriendin mee!

Meelopen tijdens een proeflesdag

Ben je benieuwd hoe een lesdag op de Nederlandse Kappersakademie er uit ziet? Of wil je meer te weten komen over het kappersvak?

Meld je dan aan voor één van onze proeflesdagen op een vestiging naar keuze.

Tijdens de proeflesdag krijg je in een kleine groep (maximaal 12 personen) informatie over onze MBO-kappersopleidingen. Daarna gaan we gelijk aan de slag, zoals het tijdens een normale lesdag op onze academie ook gaat.

Onder begeleiding van docenten en studenten gaan we kijken of jij het kappersvak stiekem al een beetje in de vingers hebt! Je krijgt volop de gelegenheid om al je vragen te stellen en je te oriënteren binnen het kappersvak.

Je kan je alleen voor jezelf aanmelden. De proeflesdagen zijn kleinschalig en er zit maximaal 12 personen in één groep (vol=vol). We nemen alle coronaregels in acht. Neem gerust een vriend of vriendin mee, maar laat iedereen zich persoonlijk via bovenstaande button aanmelden.

Meld je aan voor een informatiegesprek!

Dit schooljaar zijn er geen proeflesdagen meer gepland. Wil je meer weten over de opleiding of je inschrijven? Meld je dan aan voor een informatiegesprek op locatie!

Aanmelden

Of kom je naar een (online) open dag?

Zit je in het examenjaar of wil je het komende schooljaar van start met je MBO-kappersopleiding? Kom dan naar een open dag met je ouders voor een persoonlijk gesprek! Lees meer

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op met één van onze studieadviseurs.

phone

Bel gratis:0800-0123

whatsapp

WhatsApp:010-4136510

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:30 tot 17:00. Wij proberen binnen één werkdag op uw bericht te antwoorden.