fbpx

Horoscoop: Dit kapsel past het best bij jou

19-05-2019

Wanneer we op zoek zijn naar inspiratie voor een nieuw kapsel, kijken we vaak op Pinterest of Instagram. Maar wist je dat jouw horoscoop je ook kan vertellen welk kapsel bij je past? 

Elk sterrenbeeld heeft een aantal karaktereigenschappen waar een bepaald kapsel bij past. Benieuwd welk kapsel bij jou past volgens je horoscoop? Lees dan gauw verder.

Ram (21 maart – 20 april)
Een Ram wordt gezien als spontaan. Je deinst niet terug voor een uitdaging en houdt van experimenteren. Een gewaagde haarkleur zoals Periwinkle past daarom bij jou.

Pinterest

Stier (21 april – 20 mei)
Een stier houdt van luxe en straalt dat ook graag uit. Kies daarom voor een balayage. Deze geeft je namelijk een luxueuze uitstraling.

Pinterest

Tweelingen (Tweeling) (21 mei – 21 juni)
Je zit vol energie en je kunt je aanpassen aan elke situatie. Je vindt het echter wel lastig om keuzes te maken. Twijfel niet langer en kies voor die korte golvende coupe.

Pinterest

Kreeft (22 juni – 22 juli)
Je blijft het liefst in je comfortzone waar je je veilig voelt. Daarom zijn grote veranderingen geen goed idee. Kies voor de mallen streak. Zo verander je op subtiele wijze je kapsel.

Pinterest

Leeuw (23 juli – 23 augustus)
Je bent een zelfverzekerde trendsetter en vindt het niet erg om in de schijnwerpers te staan. Een mooi kapsel zorgt daar zeker voor. Kies daarom voor curtain bangs!

Pinterest

Maagd (24 augustus – 23 september)
Behulpzaamheid en betrouwbaarheid zijn karaktereigenschappen die bij jou passen. Omdat je zo’n warm persoon bent, past een warme haarkleur zoals koper ook bij je.

Pinterest

Sterrenbeeld Weegschaal (24 september – 23 oktober)
Je hebt een elegante smaak en het is belangrijk voor jou om er altijd goed verzorgd uit te zien. Met behulp van een aantal haaraccessoires zoals een sjaal, scrunchie of haarspeld ziet jouw haar er altijd elegant en trendy uit.

Pinterest

Schorpioen (24 oktoboer – 22 november)
Je zit vol passie en je bent best koppig. Je hebt vaak de neiging om te doen wat jij wil. Bij een sterke persoonlijkheid past daarom ook een krachtig kapsel. Kies daarom voor shadow roots.

Pinterest

Boogschutter (23 november – 21 december)
Je vindt vrijheid en onafhankelijkheid belangrijk. Je hebt een persoonlijkheid die zacht is. Lang krullend haar past daar goed bij volgens je horoscoop.

Pinterest

Steenbok (22 december – 20 januari)
Je houdt van simpele dingen, ook wat betreft je kapsel. Door je scheiding op een andere plek te dragen en wat golven te creëren lijkt het alsof je een heel ander kapsel hebt. Dit heet ook wel side swept haar.

Pinterest

Waterman (21 januari – 19 februari)
Je bent altijd vrolijk en houdt ervan om leuke dingen te doen. Bij jouw bubbly persoonlijkheid hoort ook een vrolijk kapsel. Ga voor rosé goud haar. Dit is ook leuk voor tijdens zomerfestivals.

Pinterest

Vissen (20 februari – 20 maart)
Je hebt een zachte persoonlijkheid en bent romantisch ingesteld. Een goed voorbeeld van een romantisch kapsel is lang golvend haar.

Pinterest