fbpx

Haartrend: Periwinkle hair

29-03-2019

Als je een echte trendsetter bent, dan ben je vast op de hoogte van alle trends die voorbijkomen op Instagram. Heb jij de nieuwste trend al gespot? We hebben het over Periwinkle haar. Een gewaagde maar mooie haarkleur die je zeker moet uitproberen!

Periwinkle haar kunnen we aan het rijtje pastelkleurig haar toevoegen. Er zijn al een heleboel mooi pastelkleuren waar je tegenwoordig uit kunt kiezen maar periwinkle is toch een van de leukste. Het is een mix van lavendel en blauw haar (#amazing). Het is een haarkleur die echt iedereen staat, of je nou kroes, krullend, stijl, kort of lang haar hebt. Daarnaast matcht de kleur ook met iedere huidskleur. Je kunt bij deze trend kiezen om heel je haar te verven of je kiest voor een mooie balayage. Ben je dol op gewaagde kleuren? Dan zijn neon haarkleuren ook zeker iets voor jou.

Inspiratie Periwinkle

Celebs zoals Lady Gaga en Cardi B zijn al gespot met deze haartrend. Ook influencers op Instagram zijn dol op deze haarkleur. Wij hebben de leukste foto’s voor je verzameld.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door EMELIE AXELSON (@emelieaxelson) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door CARDIVENOM (@iamcardib) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ALYSON CAMP | PDX HAIRSTYLIST (@alysonnn.wonderland) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ❄️ Avalon ❄️ (@themermaidchapters) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door POPSUGAR Beauty (@popsugarbeauty) op