fbpx

5 x haarelastieken voor ieder haartype

23-07-2018

Iedereen heeft een voorraad haarelastieken, maar vaak zijn deze te slap of te strak. Dit komt vaak doordat we de verkeerde elastieken gebruiken. Van krullend haar tot dun haar, wij hebben de oplossing voor jou!

Voordat je leuke haarelastieken koopt, is het belangrijk om te weten welke nou geschikt zijn voor je eigen haartype. Want, bij verschillende haartypes horen verschillende elastieken!

1. Dun haar
Heb je dun haar zonder enige volume en moet je altijd weer je staartje strak trekken? Kies dan voor een haarelastiek zonder metaal of voor de Ibiza elastieken. Deze elastieken zijn comfortabel en breken de haren niet snel af.

Pinterest

2. Dik, volumineus haar
Heb je dik, volumineus en zwaar haar en breekt je elastiek juist altijd af? Kies dan voor de Invisibobble. Deze voorkomen haarbreuk, houden al het haar in plaats (zelfs tijdens het sporten) en zijn sterk in materiaal.

Pinterest

3. Wavy hair
Heb je mooi golvend haar? Dan is het leuk om een scrunchie te dragen. Want hallo? Een wavy ponytail met een scrunchie? Yes please! Bovendien is een scrunchie niet schadelijk voor je haar, omdat het van zacht materiaal is gemaakt en geen metaal bevat.

Pinterest

4. Kroes haar
Heb je dikke ontembare krullen of kroes haar? Dan heb je sterke haarelastieken nodig. Het is daarom verstandig om roll up elastiekjes te gebruiken. Deze zijn sterk en kunnen al je haar samen houden zonder pijn en haarbreuk.

Pinterest

5. Breekbaar haar
Heb je heel zwak en breekbaar haar? Dan zijn een paar van de bovengenoemde elastieken ook goed voor jouw haar. De Invisibobble, elastieken zonder metaal en Ibiza elastieken zorgen ervoor dat je geen haar verliest. Daarnaast zorgen zij er ook voor dat er geen rare bobbel in het haar achterblijft. Een zijden of velvet strikje is ook heel goed om breekbaar haar bij elkaar te houden.

Pinterest