fbpx

“Gewoon de beste, dat was het plan”

10-02-2016

Kim droomde ervan de beste kapster te worden van Nederland. Na haar afstuderen aan de Nederlandse Kappersakademie, is ze hard op weg om die droom te verwezenlijken.

Kim wilde kapster worden, maar niet zomaar één. Al heel vroeg was haar plan duidelijk. Ze wilde de beste kapster van Nederland worden. Zij volgde de opleiding aan de Nederlandse Kappersakademie en heeft inmiddels haar eerste Coiffure Award gewonnen.

Wedstrijden en TV-programma’s

In 2011, tijdens haar opleiding aan de Nederlandse Kappersakademie, gaf Kim zich op voor het TV-programma “The Next Hairguru”. Van de in totaal 500 deelnemers, behaalde Kim de 9e plaats. In 2012 deed Kim mee aan de kapperswedstrijd van Wella Professionals: “de Trendvision Awards”.

Daarmee won ze de eerste prijs in de categorie Young Talent. Naast haar deelname aan diverse wedstrijden verzorgde Kim de styling van modellen voor diverse fashionshows en televisieprogramma’s.

Coiffure Award

Na het behalen van haar diploma aan de Nederlandse Kappersakademie, besloot Kim zich te gaan richten op de grote kapperswedstrijd van Nederland, de “Coiffure Award”. Kim stelde voor deze wedstrijd een team samen bestaande uit een fotograaf, visagist, stylist en natuurlijk zijzelf als haarstylist.

Na het inzenden van haar foto’s, had Kim twee nominaties te pakken. In mei 2014 werd Kim uitgeroepen tot winnaar van de Coiffure Pers Award.

Meer informatie

Net als Kim de dagopleiding volgen?

Een diploma van de Nederlandse Kappersakademie verzekert je van een vliegende start van jouw carrière! Tijdens onze tweejarige (verkorte) MBO-niveau 3 opleiding ontwikkelen studenten zich tot vakkundige allround kappers, of ‘’hairstylisten’’ zoals het vak tegenwoordig heet. Mode en visagie spelen hier bij een belangrijke rol.

  • Tot 21 jaar
  • 90% praktijk, 10% theorie
  • Kleinschalige opleiding
Meer informatie