fbpx

Welke bob past het best bij jouw gezicht?

14-05-2020

Klaar voor een nieuwe look? Probeer eens een bob! De bob is enorm populair vanwege de vele variaties die mogelijk zijn. Lang, kort, asymmetrisch, met een pony – er is voor ieder wat wils. Dit maakt het gemakkelijk om een stijl te vinden die bij jouw gezichtsvorm past. Met het voorjaar voor de deur is het heerlijk om die lange lokken in te ruilen voor een frisse korte coup.
 

Rond gezicht:
Als je een rond gezicht hebt, kies dan voor een lange bob. Dit laat het gezicht langer en slanker lijken. Een andere optie is de asymmetrische boblijn, die zorgt voor een speelse uitstraling door een diepe zijscheiding.

Pinterest
 

Vierkant gezicht:
Bij een vierkant gezicht is een A-lijn bob ideaal. Dit kapsel is kort aan de achterkant en langer aan de voorkant, waardoor de brede kaaklijn minder opvalt.

Pinterest
 

Lang gezicht:
Een halflange bob met een pony is perfect voor een lang en smal gezicht. De pony breekt de lengte van het voorhoofd en geeft het gezicht een minder langwerpige uitstraling.Laat de rest van het haar in laagjes knippen voor meer volume.

Pinterest
 

Hartvormig gezicht:
Voor een hartvormig gezicht met een breder voorhoofd dan kin, is een bob tot op de kaaklijn ideaal om de verhoudingen in balans te brengen. Denk hierbij aan een bob tot op de kaaklijn.

Pinterest
 

Ovaal gezicht:
Lucky you! Met een ovaal gezicht kun je elke bobstijl rocken, of het nu kort, halflang of lang is.

Pinterest
 

Wil je eerst uitproberen hoe een bob je staat voordat je de knoop doorhakt? Geef de faux bob eens een kans. Hiermee kun je het effect van een bob ervaren zonder een schaar te gebruiken!

Ben je enthousiast geworden over deze prachtige bobkapsels? Maak dan snel een afspraak in één van onze salons !