fbpx

Kappersakademie moedigt deelname Coiffure Award aan

02-03-2018

Op 22 april 2018 worden de jaarlijkse Coiffure Awards uitgereikt: een wedstrijd op basis van haarmodefotografie voor kappers. De beste kappers van Nederland worden geprezen om hun talent. De Nederlandse Kappersakademie moedigt hun studenten aan om deel te nemen aan de Coiffure Award.

Vakmagazine Coiffure Award interviewde onlangs Martijn Abers, algemeen directeur van de Nederlandse Kappersakademie, over de Young Talent Award. De Young Talent Award wordt jaarlijks uitgereikt aan opkomend talent van 21 jaar en jonger. Voorgaande jaren zijn er verschillende (oud) studenten van de Kappersakademie genomineerd voor deze prestigieuze prijs.

Boost voor je carrière

In het interview vertelt Martijn: “Wij vinden wedstrijdwerk een belangrijk element, want dit is de beste manier om jezelf als kapper te etaleren en te laten zien wat je kan. Je kan op deze manier laten zien wat je capaciteiten zijn. Deelname aan de Coiffure Award is een enorme boost voor je carrière.” Lees hier het interview met Martijn Abers over de Young Talent Award.