fbpx

Haartrend: Side part voor mannen

06-08-2018

Is je vriend, broer of vader weer toe aan een nieuw kapsel? De side part is en blijft een populair kapsel. Logisch ook, want het is zowel een stoer als elegant kapsel!

De sidepart is een populair kapsel sinds 1920. Het feit dat dit nog steeds zo is, zegt heel veel. De side part is een veelzijdige haarstijl, het is geschikt voor zowel formele als casual gelegenheden net als de pompadour.

How to cut & style it

Het lijkt er misschien op alsof je niet veel hoeft te doen om deze look te onderhouden. Dat is misschien ook zo, maar toch zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Zo is het belangrijk dat je haar niet te kort is en je de kapper / barbier uitlegt welke kant je de side part wil hebben: links of rechts. Daarnaast is het ook belangrijk dat je uitlegt hoeveel volume je in je haar wil hebben (heb je langer haar dan heeft je side part ook meer volume).

Gebruik de juiste producten om je side part de volgende dag in model te brengen zoals wax, haar clay of haar pomade en gebruik een goede kam (met fijne of grove tanden) om het haar weer in model te brengen.

Inspiratie side part

Dit kapsel is bij celebs ook mega populair; onder andere David Beckham en Zac Efron zijn gespot met deze look. Do you love it? Dan is het waarschijnlijk tijd voor een bezoek aan de salon.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest