fbpx

Haarinspiratie: De bubble braid

04-04-2019

De bubble braid is alles wat we willen in een vlecht. Snel te maken, easy en super trendy. Ben je je normale vlecht beu? Kies dan voor een braid à la prinses Jasmine. 

Geef maar toe, vroeger was je ook stinkend jaloers op het haar van alle Disney prinsessen en vroeg je je af hoe prinses Jasmine uit Aladdin aan zo’n mooi kapsel kwam. Wij leggen je dat even haarfijn uit. Het is eigenlijk heel simpel. Je begint met een normale paardenstaart. Daarna verdeel je je haar in verschillende secties met elastiekjes en trek je die een beetje los zodat er een bubbel ontstaat. That’s it! Je kunt de braid decoreren met accessoires zoals strikjes, een sjaal of haarspelden. Daarnaast zijn er ook verschillende kapsels die je met deze vlecht kunt creëren. Denk aan een double bubble braid, een half updo of een side braid. De keuzes zijn eindeloos. De braid lijkt ook een beetje op de fancy pull through braid.

Inspiratie bubble braid

De bubble braid is vaak gespot op Instagram maar ook op de catwalk en red carpet. Zeker uitproberen dus! Wij hebben de leukste creaties voor je op een rij gezet.


Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest