fbpx

Coronavirus: Tijdelijke sluiting kapsalons

15-03-2020

De kapsalons van de Nederlandse Kappersakademie zijn vanaf maandag 16 maart 2020 tot nadere berichtgeving gesloten.

Uiteraard zijn wij blij om te horen dat er een versoepeling van de maatregelingen mogelijk is en kappers hun deuren weer mogen openen. Voor onze organisatie (scholen met grote kapsalons) is het echter niet zeker of de richtlijnen van de kappersbranche of die van het onderwijs gevolgd dienen te worden. Daarnaast benadrukte onze premier dat drukte voorlopig dient te worden vermeden.

Wij hebben dan ook besloten om op dit moment onze deuren van de vestigingen nog niet te zullen openen en het onderwijs voor onze studenten op dit moment nog op afstand/ online uit te voeren. De gezondheid van onze studenten, klanten en medewerkers is voor ons het belangrijkste op dit moment! Wij hopen dat u begrip heeft voor deze situatie.

Wij willen uiteraard niets liever dan onze klanten straks weer ontvangen in onze salons en onze studenten weer hun training kunnen bieden. We vragen dan ook aan al onze studenten en klanten om nog even geduld te hebben.

Voor informatie over onze opleidingen/ inschrijven voor opleidingen, kunt u rechtstreeks contact opnemen met één van onze studieadviseurs. Zij zijn tijdens kantooruren bereikbaar via 010-4136510 of via info@kappersakademie.nl.

Wij hopen weer spoedig onze deuren te kunnen openen voor al onze studenten en klanten!

Wilt u op de hoogte worden gehouden van ontwikkelingen binnen onze organisatie met betrekking tot het Coronavirus? Meldt u dan hier aan voor onze nieuwsbrief.