fbpx

Cadeautips voor de feestdagen

18-12-2017

Cadeautips voor de feestdagen nodig? Als je je moeder, zus of vriendin tijdens de feestdagen extra wilt verwennen, kom dan langs onze salons. In onze salons is de Mythic Oil collectie van L’Oréal te verkrijgen: succes gegarandeerd!

In deze blog laten wij je kennis maken met de Mythic Oil collectie. Van shampoo tot masker, de gehele collectie zorgt ervoor dat je haar er gezond, glad en glanzend uitziet. Wat wil je nog meer?

Crème met argan- en amandelolie

Deze luxe Mythic Oil Crème bevat argan- en amandelolie. Dit zorgt voor een diepe voeding, een gezonde glans en een zacht gevoel. Het is geschikt voor elk haartype en kan op de volgende drie manieren gebruikt worden:

1) Voor het aanbrengen van shampoo: Breng een kleine hoeveelheid crème aan, laat het even kort inmasseren en spoel het daarna grondig uit. Was je haar vervolgens zoals je dat normaal doet met shampoo.

2) Na het gebruik van shampoo: Gebruik de crème in kleine hoeveelheid i.p.v. conditioner.

3) Tijdens het föhnen: Breng een kleine hoeveelheid aan op drie delen van het vochtige haar, spoel de crème niet uit en style het haar op normale wijze.

Shampoo met gemberolie

Door een mix van gemberolie en osmanthus-extract zorgt de Mythic Oil Shampoo voor weelderige, gezond uitziende haren. Het haar blijft veerkrachtig en voelt luchtig aan.

Masker met gemberolie

Ook de Mythic Oil Masque bevat een mix van gemberolie en osmanthus-extract. Het masker kan het best worden aangebracht op vochtig gereinigd haar. Tip: Breng het masker s ’avonds na het wassen aan en spoel het s ’ochtends uit voor een optimaal effect!

Olie met glitters (huid en haar)

Last but not least: glitters! Om je partylook voor de feestdagen af te maken, kunnen sparkles natuurlijk niet ontbreken. Hiervoor is de Shimmering Oil van de Mythic Oil collectie de perfecte oplossing. De olie bestaat uit sesamzaad- en amandelolie, kan op huid en haar worden aangebracht en zorgt voor een stralende gouden glans.

Bovenstaande producten zijn te verkrijgen in onze salons. Maak direct een afspraak.

Maak online een afspraak