fbpx

5x Oogmake-up trends

29-06-2020

Het aanbrengen van make-up op de ogen zorgt direct voor een andere look. Je kunt het subtiel houden door alleen mascara aan te brengen of je kunt gaan voor een opvallende look. Ben je op zoek naar inspiratie voor mooie oogmake-up? Wij hebben 5 trends voor je op een rijtje gezet!

Glossy
Naast de glossy lips zijn nu ook de glossy eyes een trend. Deze trend is super makkelijk zelf te maken. Om te beginnen kies je een oogschaduw naar keuze (het liefst een matte kleur) als basis. Breng daarna een laagje gloss aan over de oogschaduw. Laat het vervolgens even drogen en je glossy look is af!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door KATIE JANE HUGHES (@katiejanehughes) op

Two-toned
Twee is altijd beter dan één. Kies twee kleuren met een sterk contrast. Start met het aanbrengen van de lichte kleur op je ooglid en breng de donkere kleur aan onder je oog. Wil je een opvallende look? Kies voor velle kleuren zoals neon. Wil je een meer subtiele look? Kies voor lichte kleuren zoals pastel.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Keita Moore (@kilprity) op

Watercolor
Bij de Watercolor trend kun je lekker creatief zijn en hoef je niet binnen de lijntjes te kleuren. Combineer voor deze look 4 á 5 kleuren die mooi bij elkaar passen. Zorg dat je de oogschaduw niet teveel door elkaar blend, want zo raak je het watercolor effect kwijt.

Gek op deze opvallende look? Neem een kijkje op onze coachella make-up blog voor meer opvallende looks!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lisa Eldridge (@lisaeldridgemakeup) op

White eyeliner
De eyeliner is niet weg te denken bij de perfecte make-up look. Om je ogen nog sprekender te maken, kun je kiezen voor een witte eyeliner. De witte kleur zorgt er namelijk voor dat je ogen groter lijken. Daarnaast zorgt de witte eyeliner ook voor een frisse look. Perfect voor de zomer!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Brittany Sullivan (@brittsully) op

Floated eyeliner
Zin in een opvallende make-up look? Breng met eyeliner een lijn aan op je wimperrand en een lijn boven je ooglid. Verbind deze lijnen met elkaar doormiddel van een wing aan het uiteinde. Je kunt creatief zijn met de kleuren en de dikte van de lijnen. Kijk bijvoorbeeld naar de creatie van Shay Mitchell.

Kun je geen genoeg krijgen van de oogmake-up trends? Bekijk hier nog meer make-up trends van 2020.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Shay Mitchell (@shaymitchell) op

 

Is visagie jouw passie en wil je professionele technieken leren? Kies dan voor onze uitgebreide en creatieve opleiding tot Make-up Artist in 20 weken!