fbpx

5x haartrends in 2020

24-01-2020

In 2019 hebben we een aantal te gekke haartrends voorbij zien komen. Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en we hebben nu al een aantal leuke kapels voor jullie die 2020 gaan domineren.


1. Wet hair
Een kapsel die we vaak gaan zien in 2020 is de ‘Wet hair‘ look. Dit is een look die we al bij verschillende celebs voorbij hebben zien komen zoals Kim Kardashian, Anna Nooshin en Gigi Hadid. Nu is het niet de bedoeling dat we met nat haar naar buiten gaan en vervolgens verkouden worden. Vochtig haar, gel en een kam om het haar naar achter te kamen is het enige dat je nodig hebt.

Pinterest

2. Messy bun
Heb je in de ochtend vaak geen tijd om je haar te doen en kies je maar voor een messy bun? Good news! Deze knot wordt hot in 2020. Combineer deze look met wat leuke accessoires zoals haarspelden of pareltjes en je hebt een chique look zonder enkele moeite.

Pinterest

3. Bob
De bob was in 2019 al een grote hit en het lijkt erop dat we dit kapsel ook heel vaak zullen terugzien in 2020. Je kunt de bob rocken op verschillende manieren. Denk aan glad haar, golven of een side part.

Pinterest

4. Twilighting
Twilighting is de nieuwste haarverftechniek die momenteel gebruikt wordt bij celebs. Deze techniek is een combinatie van een balayage en babylights en wordt toegepast op bruin haar. Perfect voor de brunettes die wat extra’s aan hun haar willen toevoegen. Jessica Alba en Miranda Kerr zijn hier al mee gepot. Is deze trend niets voor jou? Bekijk de ‘Mallen Streak’ dan eens. Ook deze trend gaan we namelijk heel vaak zien dit jaar.

Pinterest

5. Shag kapsel
Het ‘Shag kapsel’ was in de jaren 70 heel populair en lijkt nu een comeback te maken. Dit kapsel bestaat uit een heleboel laagjes. Je kunt kiezen voor een korte of een lange versie.

Pinterest